ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επιθεώρηση της IHF για το Παγκόσμιο U-19 το 2021

Επιθεώρηση της IHF για το Παγκόσμιο U-19 το 2021

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Μάρκο Τοσιμπράντι (29/6) προκειμένου να επιθεωρήσει τα γήπεδα και τα ξενοδοχεία που έχει προτείνει η ΟΧΕ στον φάκελο διεκδίκησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ19 το 2021.

Στην Ελλάδα βρέθηκε χθες (29/6) ο Μάρκο Τοσιμπράντι, εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ΙHF), προκειμένου να επιθεωρήσει τα γήπεδα και τα ξενοδοχεία που έχει προτείνει η ΟΧΕ στον φάκελο διεκδίκησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ19 το 2021.

Ο Ιταλός εκπρόσωπος της ΙHF επισκέφτηκε τα κλειστά γυμναστήρια των Λιοσίων, της Ηλιούπολης, καθώς και το γήπεδο χάντμπολ στο ΟΑΚΑ, ενώ στην συνέχεια έγινε δεκτός από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.

Ο κ. Συναδινός τόνισε ότι η ΟΧΕ έχει την στήριξη της κυβέρνησης στην διεκδίκηση του Παγκοσμίου και υπογράμμισε πως είναι μια «καθαρή» Ομοσπονδία, η οποία κάνει σοβαρές προσπάθειες υπό δύσκολες συνθήκες να αναπτύξει το άθλημα.

Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού πρότεινε στον κ. Τοσιμπράντι να συμπεριλάβει στην έκθεση του, ότι πρόθεση της Ελλάδας –εφόσον αναλάβει την διοργάνωση- είναι στην διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο διεθνές σεμινάριο προπονητών.

Τον κ. Τοσιμπράντι συνόδευσε στην επιθεώρηση, αλλά και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, τον τεχνικό σύμβουλο Παναγιώτη Τραϊκόγλου, την συντονίστρια του γραφείου Εθνικών Ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου και τον υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Ο εκπρόσωπος της IHF το πρωί της Παρασκευής αναχώρησε για την Ιταλία, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή του στην χώρα μας, όχι μόνο από τις εγκαταστάσεις, αλλά φυσικά και από την στήριξη που έχει η υποψηφιότητα της ΟΧΕ από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ για το ποια χώρα θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ19 το 2021, θα παρθεί τον επόμενο Νοέμβριο (10-13) στο κογκρέσο της, στην Αττάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ