ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επέστρεψαν στην Α1 Καματερό και Άρης

Επέστρεψαν στην Α1 Καματερό και Άρης

Ο ΓΑΣ Καματερού και ο Άρης Θεσσαλονίκης ήταν οι δύο ομάδες που κατάφεραν να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου και του χρόνου θα παίζουν στην Α1 χαντμπολ γυναικών.

Ολοκληρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Βόλου τα μπαράζ για την άνοδο από την Α2 Γυναικών στην Α1. ΓΑΣ Καματερού και Άρης Θεσσαλονίκης κατάφεραν να πάρουν τα δύο εισιτήρια για την μεγάλη κατηγορία, αφήνοντας στην 3η θέση του μίνι πρωταθλήματος το Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Ο ΓΑΣ Καματερού επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου στην Α1, αφού κέρδισε και τα δύο παιχνίδια που έδωσε κόντρα σε Άρη (24-15) και Δημοκρίτειο (29-17), ενώ σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 28-21 της Θρακιώτικης ομάδας, εξασφαλίζοντας την 2η θέση και το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.

Ο Άρης επιστρέφει με την σειρά του στην Α1 μετά από απουσία, έξι ετών, αφού τελευταία του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία ήταν το 2010-2011.

"Να γίνουμε υπολογίσιμη δύναμη στο γυναικείo"

Ο προπονητής του ΓΑΣΚ Μενελαος Δανηλος είπε: "Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους δυο ανθρώπους που όλη την Χρονιά δίπλα μας τον πρόεδρο Λεωνίδα Ιωάννου και το Γενικό Διευθυντή Στέφανο Σταμουλη. Καταφέραμε να τελειώσουμε την χρονιά αήττητοι και κερδίσαμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία . Η σκληρή δουλειά και η επιμονή όλη την χρονιά μας οδήγησε να κάνουμε το πρώτο βήμα για το κοινό στόχο που έχουμε θέση μαζί με την διοίκηση της ομάδας που είναι να κάνουμε το Καματερό μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ. Τέλος για εμάς επόμενη χρονιά ξεκινάει από αύριο το πρωί".

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Καματερού Λεωνίδας Ιωάννου τόνισε: "Η χαρά μου είναι μεγάλη σήμερα επετεύχθη ο στόχος που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς με τον προπονητή μας Μενελαο Δανήλο και με τον Γενικό Διευθυντή και... αδερφό μου Στέφανο Σταμούλη. Ειχα υποσχεθεί ότι θα επιστρέψουμε δυνατοί πριν ένα χρόνο και ο Θεός μας αξίωσε να επανέλθουμε στην Α1 κατηγορία. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο για την σημερινή μέρα και επίσης τους σημαντικότερους παράγοντες αυτής της προσπάθειας τους χορηγούς του συλλόγου που στήριξαν σε τόσο δύσκολες εποχές τον σύλλογο μας και το πρότζεκτ. Στέφανε, Μενελαε, Βλάση Γρηγορη, Αλέκα, Jo, Αθηνά, Καματρελακια μου σας ευχαριστώ πολύ".

Ο προπονητής του Άρη Ευθύμης Πιπελίδης σχολίασε: "Όλα τα κορίτσια προσπάθησαν πολύ όλο τον χρόνο. Είμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι. Η δουλειά μου εμένα έκλεισε σήμερα, θα μιλήσουμε μετά το Πάσχα με την διοίκηση για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν».

Αποτελέσματα

ΓΑΣ Καματερού- Άρης Θ. 24-15

Δημοκρίτειο- ΓΑΣ Καματερού 17-29

Άρης Θ.- Δημοκρίτειο 28-21

Βαθμολογία

1. ΓΑΣ Καματερού 4

2. Άρης Θεσσαλονίκης 2

-------------------------------

3. Δημοκρίτειο 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ