ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επεισόδια στη Μίκρα

Επεισόδια στη Μίκρα

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Αμύντα Αμυνταίου άγνωστοι εισήλθαν στο κλειστό της Μίκρας και επιτέθηκαν στους οπαδούς του "δικεφάλου του Βορρά".

Διακοπή έχουμε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στο χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αμύντα Αμυνταίου, αφού λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους είχαμε είσοδο περίπου 40 κουκουλοφόρων στο κλειστό οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες κρατούσαν σιδερολοστούς.

Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο πέταξαν αντικείμενα μεταξύ των οποίων και ένα καπνογόνο. Αυτό είχε αποτέλεσμα η ένταση να μεταφερθεί εκτός του κλειστού όπου και είχαμε επεισόδια μεταξύ των οπαδών και των αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας, ενώ οι παίκτριες των δύο ομάδων αμέσως μεταφέρθηκαν προς τα αποδυτήρια.

Επεισόδια στη Μίκρα

Φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης

Στο κλειστό μεταξύ άλλων ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πάει στο κλειστό της Μίκρας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ. Με το που ξεκίνησαν τα επεισόδια φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους της προσωπικής του φρουράς χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ο αγώνας μετά από αρκετή ώρα συνεχίστηκε κανονικά και αφού καθάρισε η ατμόσφαιρα στο κλειστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ