ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ένσταση από τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση για τη τελευταία φάση του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό θεωρώντας παράνομη την ενέργεια του Σανίκη. (VIDEO)

Ένταση για την τελευταία φάση του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 22-21, όμως από την πρώτη στιγμή σας καταγράψαμε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του δικεφάλου του Βορρά για την τελευταία φάση.

Αμέσως μετά το τέρμα του Μισαηλίδη ο Κοτανίδης έδωσε την μπάλα γρήγορα για να γίνει η σέντρα.

Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν την πήρε και εκείνη έφτασε στον Σανίκη ο οποίο της πέταξε μακριά. Αυτή η ενέργεια θεωρήθηκε ως παρεμπόδιση από τους ανθρώπους του δικεφάλου του Βορρά και ζήτησαν πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

Για αρκετά λεπτά υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στη γραμματεία με τους διαιτητές να τονίζουν ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν αρκετά μακριά από το κέντρο του γηπέδου και ότι δεν επηρεάζει τη φάση. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έμειναν στις διαμαρτυρίες αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέθεσαν ένσταση.

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τονίζουν τα εξής: "Στο 59:56 του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 22-21 υπέρ του Ολυμπιακού και εφόσον η ομάδα μας είχε δεχθεί τέρμα και ως όφειλε ο τερματοφύλακας την έδωσε προς το κέντρο για να εκτελεστεί η σέντρα, ο αθλητής του Ολυμπιακού Σανίκης Γρηγόριος (νο 18) παρενέβη πήρε τη μπάλα και την πέταξε επιδεικτικά στην απέναντι κερκίδα με αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα μου το δικαίωμα τελευταίας ρίψης. Ως εκ τούτου έγινε αλλοίωση αποτελέσματος και ζητούμε την επανάληψη του αγώνα".

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αλλά και την τελευταία φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ. Ακούστε τι υποστηρίζουν οι διαιτητές και οι άνθρωποι του δικεφάλου του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ