ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Διεκόπη το ΑΕΚ - Δούκας λόγω υπερβολικής καθαριότητας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ  ΑΕΚ-ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΕΚ-ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ EUROKINISSI SPORTS

Λόγω ολισθηρότητας του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο χάντμπολ στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ, η οποία προκλήθηκε από τον καθαρισμό, διακόπηκε η αναμέτρηση ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα.

Έχουμε συνηθίσει στη χώρα μας να αναβάλλονται και να διακόπτονται παιχνίδια για πολλούς λόγους, για επεισόδια, για καιρικές συνθήκες (ακόμα και μέσα σε κλειστά) κ.α. Αυτό που συνέβη στο ματς της ΑΕΚ με τον ΑΣΕ Δούκα είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί.

Στο 15:47 με το σκορ στο 4-8 υπέρ της ομάδας των εκπαιδευτηρίων η αναμέτρηση διεκόπη. Ο λόγος σύμφωνα με αυτά που αναφέρει το φύλλο αγώνα είναι η υπερβολική καθαριότητα του παρκέ.

Όχι δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος, αφού πριν το ματς καθαρίστηκε ο αγωνιστικός χώρος και από ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος έγινε ιδιαίτερα ολισθηρός με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν τα παρακάτω: "Πριν την έναρξη του αγώνα το σωματείο ΑΣΕ Δούκα υπέβαλε ένσταση: «Για αντικανονική έναρξη του αγώνα λόγω ολισθηρότητας- ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, εξαιτίας του καθαρισμού που προηγήθηκε. Το σωματείο επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος όσον αφορά πιθανό τραυματισμό αθλητών»

"Στο 15:47 του αγώνα διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι διότι σε κάποια σημεία του γηπέδου το δάπεδο ήταν ολισθηρό με την σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων των δύο ομάδων, των διαιτητών και του παρατηρητή ο αγώνας διακόπηκε. Το σκορ του αγώνα ήταν 4-8 υπέρ του ΑΣΕ Δούκα".

Η αναμέτρηση, η οποία ήταν για την 19η αγωνιστική της Handball Premier θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (20/3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ