ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δεύτερη νίκη για την Ελλάδα σε φιλικό προετοιμασίας

Δεύτερη νίκη για την Ελλάδα σε φιλικό προετοιμασίας
EUROKINISSI

Πετυχημένο ήταν και το δεύτερο τεστ της Εθνικής Γυναικών απέναντι στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2018.

Πετυχημένο ήταν και το δεύτερο τεστ της Εθνικής Γυναικών απέναντι στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2018. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 28-26, έχοντας πρώτες σκόρερ τις Λαμπρίνα Τσάκαλου και Λένα Μούρνου (από 7 γκολ).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος επεσήμανε: " Είμαστε σε καλό δρόμο. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα με όλες τις αθλήτριες. Ήταν δύο δυνατά φιλικά. Από αύριο θα μπούμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για τις επίσημες υποχρεώσεις".

Η Εθνική ομάδα επιστρέφει αύριο (4/6) στην πατρίδα με την πτήση που αναχωρεί στις 20:20 από το Τελ Αβίβ, ενώ το πρωί θα επισκεφτεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

ΙΣΡΑΗΛ- ΕΛΛΑΔΑ 26-28 (ημχ 13-15)

ΙΣΡΑΗΛ (Τάμι Σεντίκ): Επελμπόιμ 1, Ίτζχακ 1, Βακράτ 7, Αμίνοφ 5, Λεβί 2, Σχοσχάν, Μπάσι, Ζικρί, Οσχρί Κόχεν 4, Γκέρσον, Μπαρέλ, Βάγκενφελντ, Σαούλ 1, Οσέρ Κόχεν, Ιζάκ 5, Αουζιράτ

ΕΛΛΑΔΑ (Μενέλαος Δανήλος): Παπανικολάου 5, Διακογιάννη 2, Τσάκαλου 7, Σαραντάκου, Μακρή, Ζυγούρα 2, Κεπεσίδου, Μανιά 3, Ράτσικα, Μάστακα 1, Βαφειάδου 1, Μούρνου 7, Ανδρίτσου, Αργυροπούλου, Γκάτσιου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ