ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αποσύρεται από τη Handball Premier το Σεριφάτο Αιγίου

Αποσύρεται από τη Handball Premier το Σεριφάτο Αιγίου

Το Σεριφάτο Αιγίου δεν θα αγωνιστεί στη φετινή Handball Premier, όπως ενημέρωσε με επιστολή στην ΟΧΕ, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Μπαράζ για την ομάδα που θα καλύψει το κενό.

Ο πρόεδρος του Σεριφάτου Αιγίου, Κώστας Παπασταύρου, απέστειλε επιστολή στην ΟΧΕ με την οποία ενημέρωνε ότι ο "νεοφώτιστος" σύλλογος δεν θα συμμετάσχει εν τέλει στη Handball Premier της νέας σεζόν.

Αιτία οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, από τη στιγμή που περσινοί χορηγοί αποφάσισαν να μην στηρίξουν και φέτος τις προσπάθειες του συλλόγου.

Οι παλιοί αθλητές αλλά και οι φετινές μεταγραφές ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Η ΟΧΕ, από την πλευρά της, αποφάσισε να προκηρύξει αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, μεταξύ των δύο ομάδων που τερμάτισαν στη 2η θέση των δύο ομίλων της περσινής Α2.

Βριλήσσια και ΓΣ Δράμα 1986 θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την κενή θέση στη Handball Premier, με τον αγώνα μπαράζ να ορίζεται για την προσεχή Κυριακή (10/09, 17:00), στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ