ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αποκλείστηκε ο "Δικέφαλος του Βορρά"

Αποκλείστηκε ο "Δικέφαλος του Βορρά"

Στο Ζάγκρεμπ ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό φετινό "ταξίδι" του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε έως τους "16" του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών στο χάντμπολ.

Στο Ζάγκρεμπ ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό φετινό "ταξίδι" του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε έως τους "16" του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών. Η ελληνική ομάδα μετά το πρώτο ματς (37-17) ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι με 33-20 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζουβάρας, είπε: "Τελείωσε ο ευρωπαϊκός κύκλος της ομάδας για φέτος με τα δύο παιχνίδια στην Κροατία. Παίξαμε με μια ομάδα που εμφανίστηκε καλύτερη απ’ ότι την περιμέναμε και είναι και φέτος το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση. Στο σημερινό παιχνίδι πιστεύω ανταποκριθήκαμε καλύτερα. Είμαστε ευχαριστημένοι και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο".

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜ (Μάρκο Μπούμπαλο): Μπόρας 2, Πόζαβεκ Π. 4, Κάφες 7, Σένβαλντ 2, Πόζαβεκ Σ. 3, Ζάγκορσκακ, Κλάους Λ. 5, Κλάους Ντ. 4, Γιάπουντζα 1, Σίβλακ 3, Τσούριτς, Φλάινεκ, Γκλάβαν 2, Πρίκασιν, Πίγεβιτς.

ΠΑΟΚ RED LED (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Σελεμίδου, Μούρνου 3, Καβαζοπούλου, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου 1, Νίκολιτς 3, Στοϊκόβσκα 2, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 6, Μάστακα 4.

Διαιτητές: Μπάκοβιτς-Παλάκοβιτς, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 2/3-6/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ