ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Από την Αραγονία στην εθνική

Από την Αραγονία στην εθνική

Ο ομογενής Γιάννης Μπασμαλής που αγωνίζεται στη γαλλική Λιμόζ κλήθηκε για προετοιμασία στην εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών ενόψει του αγώνα με την Κύπρο.

Μετά την αποχώρηση του αρχηγού Αλέξη Αλβανού και του Γρηγόρη Σανίκη η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών γυρίζει σελίδα.

Στις πρώτες κλήσεις της νέας χρονιάς ενόψει της αναμέτρησης με την Κύπρο στις 30 Οκτωβρίου για την προκριματική φάση του EURO 2018 ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης κάλεσε πολλά νέα πρόσωπα. Για πρώτη φορά δεν υπάρχει εκπρόσωπος στην εθνική ομάδα.

Ο εμπειρότερος παίκτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι ο Γιώργος Μαστορογιάννης, πίβοτ του Διομήδη Άργους.

Το μοναδικό άγνωστο όνομα στις κλήσεις είναι εκείνο του Γιάννη Μπασμαλή Γκόμεθ, ομογενή από την Ισπανία, που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Λιμόζ. Είναι 28 χρονών με ύψος 1,92μ. και είναι αριστερόχειρας. Έχει διπλή υπηκοότητα, ισπανική και ελληνική. Έρχεται για να δοκιμαστεί, έχοντας πάρει πρώτα την πρωτοβουλία να στείλει dvd στην ελληνική ομοσπονδία.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Παρασκευή (24/10) και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό "Δημήτριος Τόφαλος" στην Πάτρα. Στον όμιλο μας βρίσκεται και το Βέλγιο, ομάδα που αντιμετώπισε η εθνική και το 2013.

Οι κλήσεις του Κρανάκη:

Τσίλης Άγγελος, Γουργούμης Κώστας, Κωστακίδης Θανάσης, Παλάσκας Απόστολος (ΠΑΟΚ), Καφαντάρης Νίκος (ΧΑΝΘ), Ζλατάνος Νίκος, Δραγκόλας Άγγελος, Μιχαηλίδης Στέφανος (Φίλιππος Βέροιας), Παπαδιονυσίου Τάσος (Ποσειδών Λουτρακίου), Αραπακόπουλος Ανδρέας (Δούκας), Μυλωνάς Χριστόδουλος (Αναγέννηση Βύρωνα), Τσακνής Τάσος, Χάλαρης Αντώνης (ΙΕΚ Ξυνή Δικέας), Κρεμαστιώτης Λευτέρης, Μαστορογιάννης Γιώργος, Πασσιάς Νίκος (Διομήδης Άργους), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Empor Rostock- Γερμανία), Μαραγκός Σωτήρης, Τσάτσος Χρήστος (E.M.S.G.O- Γαλλία), Μάλλιος Χάρης (Stralzunder- Γερμανία), Μπασμαλής Γιάννης (Limoz- Γαλλία), Ευαγγελίδης Θόδωρος (Mecklemburg Swerin- Γερμανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ