ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απέτρεψαν αεροπειρατεία παίκτες της Βοϊβόντινα

Απέτρεψαν αεροπειρατεία παίκτες της Βοϊβόντινα

Παίκτες της ομάδας χάντμπολ της Βοϊβόντινα ακινητοποίησαν Ιορδανό που προσπαθούσε να μπει στο κοκπιτ του αεροπλάνου.

Την πτήση της επιστροφής τους προς το Βελιγράδι θα το θυμούνται για καιρό οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της Βοϊβόντινα. Μετά το παιχνίδι με την Πόρτο όπου γνώρισαν την ήττα οι αθλητές της ομάδας από τη Σερβία μετά από μια ενδιάμεση στάση στη Φρανκφούρτη ταξίδευαν προς το Βελιγράδι.

Κατά τη διάρκεια την πτήσης και ενώ το αεροπλάνο πετούσε στα 11.000 πόδια πάνω από την Αυστρία, ένας επιβάτης προσπάθησε να μπει στο κοκπιτ του αεροπλάνου χτυπώντας την πόρτα.

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να τον απωθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και τότε επενέβησαν δύο παίχτες της Βοϊβόντινα και ο βοηθός προπονητή και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη του επεισοδίου. Οι επιβαίνοντες δεν κατάλαβαν τι έγινε αφού ο Ιορδανός υποψήφιος αεροπειρατής ήταν υπό στενή παρακολούθηση.

Ο βοηθός προπονητή, Μίλαν Μίρκοβιτς μαζί με τον Ρώσο αθλητή της ομάδας, Αλεκσέι Ραστβόρτσεβ ήταν εκείνοι που ανέλαβαν την φρούρηση του και δεν τον άφησαν να κουνηθεί. Αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου της Lufthansa η αστυνομία παρέλαβε τον Ιορδανό ο οποίος ανακρίνεται.

Η Lufthansa ανακοίνωσε μετά το συμβάν πως: "Περίπου στα μισά της πτήσης ένας άνδρας προσπάθησε να κάνει κάτι σε μία πόρτα του αεροπλάνου. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Βελιγράδι και οι Αρχές τον παρέλαβαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ