ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αναβλήθηκε αγώνας λόγω βροχής σε κλειστό γήπεδο

Αναβλήθηκε αγώνας λόγω βροχής σε κλειστό γήπεδο

Το κλειστό του Λουτρακίου έμπαζε νερά λόγω της δυνατής βροχής και αυτό οδήγησε στην αναβολή του αγώνα για την Handball Premier ανάμεσα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου και τον Πανελλήνιο.

Δεν διεξήχθη τελικά ο αγώνας ανάμεσα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου με τον Πανελλήνιο για την Handball Premier λόγω δυνατής βροχής. Ναι, ο αγώνας θα γινόταν στο κλειστό του Λουτρακίου, αλλά αυτό έμπαζε νερά με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποφασίσουν τη διακοπή του.

Όπως αναφέρουν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές και ο παρατηρητής από την ώρα που έφτασαν στο κλειστό, δηλαδή 1.5 ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στο παρκέ υπήρχαν κουβάδες και νάιλον αφού έμπαζαν νερά από την οροφή.

Περίπου μία ώρα αργότερα σταμάτησε η βροχή και άρχισε η διαδικασία σκουπίσματος του παρκέ και τελικά ο αγώνας άρχισε με δέκα λεπτά καθυστέρηση. Μετά κόπων και βασάνων και μετά οι δύο ομάδες έπαιξαν όλα και όλα έξι λεπτά (για την ακρίβεια 5.59) με τους διαιτητές να αποφασίζουν να διακόψουν οριστικά το ματς.

Οι διαιτητές Τόλιος- Συρεπίσιος και ο παρατηρητής Κυριακούλιας έγραψαν στο φύλλο αγώνα: "Προσήλθαμε στο γήπεδο στις 17:00 και ενώ έπεφτε καταρρακτώδης βροχή. Όταν εισήλθαμε εντός του γηπέδου, είδαμε ότι στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν κουβάδες και νάιλον διότι υπήρχε διαρροή υδάτων από την οροφή του γηπέδου. Στις 18:00 η βροχή σταμάτησε το γήπεδο σκουπίστηκε και στις 18:40 (με καθυστέρηση 10 λεπτών) και με την σύμφωνη γνώμη των ομάδων ξεκίνησε ο αγώνας. Μετά από 2 λεπτά από την έναρξη του αγώνα η βροχή ξανάρχισε, όπως και η διαρροή των υδάτων με μεγαλύτερη ένταση.

Έγιναν 2-3 διακοπές του αγώνα προκειμένου να σκουπιστεί ο αγωνιστικός χώρος, αλλά η διαρροή συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Κατόπιν τούτου στο 5:59 με το σκορ στο 1-1, αποφασίσαμε με την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων να διακόψουμε οριστικά το παιχνίδι".

* Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ