ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ανακοίνωσε Σανίκη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Σανίκη ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γρηγόρη Σανίκη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Γρηγόρης Σανάκης, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ανακοιώνώνει την απόκτησή του ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Ο 36χρονος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γρηγόρη Σανίκη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Φίλιππο Βέροιας και ΑΕΚ εντός συνόρων ενώ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και στο φημισμένο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Το 2005 με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας κατέκτησε την έκτη θέση στο Παγκόσμιο της Τυνησίας. Πέρσι στέφθηκε Νταμπλούχος Ελλάδος με τους Βεροιώτες.

O 36χρονος αθλητής θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με την ομάδα ώστε να τεθεί στη συνέχεια και στη διάθεση του Νίκου Γεωργιάδη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και κύπελλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ