ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αλβανός: "Από την αρχή της σεζόν είχαμε αυτόν τον στόχο"

ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Αλβανός μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και αποθέωσε τον Κώστα Τσιλιμπάρη.

Ο πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, Αλέξης Αλβανός μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στον πέμπτο αγώνα των τελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:« Κάθε νταμπλ είναι ξεχωριστό, κάθε τίτλος έχει τη δική του χαρά, όπως και αυτός. Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως και μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό που μπήκε στο χάντμπολ και την πρώτη χρονιά κατέκτησε το νταμπλ. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, σε όσους μας στήριξαν και σε όλα τα παιδιά που από την αρχή της σεζόν είχαμε στόχο αυτό που ζούμε σήμερα (6/6) .

Αυτό που ευχόμαστε είναι να συνεχίσουν να υπάρχουν οι «μεγάλες» ομάδες στο χώρο, διότι δίνουν μεγαλύτερη προβολή στο άθλημα».

Για την απόδοσή του: «Κάθε στιγμή που αγωνιζόμαστε, ανεξαρτήτως ηλικίας, δίνουμε το 100% του εαυτού μας και νομίζω αντεπεξήλθαμε για ακόμα μία χρονιά».

Για τον γκολκίπερ των Πειραιωτών Κώστα Τσιλιμπάρη:« Είναι ένας τεράστιος τερματοφύλακας και μία μεγάλη προσωπικότητα που έδωσε τα πάντα κι αυτός για την κατάκτηση του τίτλου».

Ακούστε τη συνέντευξή του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ