BEACH VOLLEY

"Χρυσές" Καραγκούνη-Τσοπούλου, διατήρησαν τα σκήπτρα Νιώπης-Παπαδημητρίου

Agios Nikolaos Final
Agios Nikolaos Final TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι Πένυ Καραγκούνη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου επικράτησαν με 3-1 σετ των εντυπωσιακών μικρών Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας. Διατήρησαν τα σκήπτρα τους οι Δημήτρης Νιώπας και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Το χρυσό μετάλλιο στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley, πανηγυρίζουν οι Πένυ Καραγκούνη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

Στον τελικό του Masters στον Άγιο Νικόλαο επικράτησαν με 2-1 (19-21, 21-13, 15-8) των εντυπωσιακών μικρών Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ για να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδος. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Πένυ Καραγκούνη κατακτά το πρωτάθλημα (δύο φορές με συμπαίκτρια την Βίκυ Αρβανίτη), πρώτη με την Τσοπούλου στο πλευρό της.

Πολύ καλό παιχνίδι από τις... μικρές της διοργάνωσης που εκτός ότι έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο πρώτο τους τελικό Πανελλήνιου πρωταθλήματος, κέρδισαν και το χειροκρότημα του κόσμου που έχει γεμίσει το γήπεδο.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Agios Nikolaos Final

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Agios Nikolaos Final Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Απ' την άλλη πλευρά, οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου διατήρησαν τα σκήπτρα τους, αφού επικράτησαν με 2-0 σετ (21-12, 21-17) των αδερφών Μανδηλάρη για να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Αυτό είναι ο τρίτος τίτλος για τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, ενώ για τον Δημήτρη Νιώπα είναι η δεύτερη κατάκτηση μετά το 2016.

Το χειροκρότημα του κόσμου κέρδισαν και οι Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης που στην πρώτη τους παρουσία σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ως δίδυμο κατάφεραν να φτάσουν σχεδόν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ