BEACH VOLLEY

Χάρισαν το Κύπελλο στον Αλέξανδρο

Χάρισαν το Κύπελλο στον Αλέξανδρο

Η Πένυ Καραγκούνη και η Πηγιάννα Μεθενίτη επισκέφθηκαν τον συναθλητή τους, Αλέξανδρο Αλεξιάδη και του χάρισαν το αναμνηστικό κύπελλο από τη συμμετοχή τους στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ έπεσε την περασμένη Κυριακή με τους τελικούς που διεξήχθησαν στο κατάμεστο γήπεδο στη Λίμνη Βεγορίτιδα. Η τελευταία εικόνα με τον δραματικό τελικό των γυναικών, όπου οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη επικράτησαν στο τάι μπρέικ των Καραγκούνη / Μεθενίτη, ήταν το καλύτερο φινάλε σε μια χρονιά όπου το μυαλό όλων ήταν συνεχώς στον Στράτο Καββαδά και τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη.

Τους δύο άτυχους αθλητές της άμμου, οι οποίοι όμως κατάφεραν να βγουν νικητές και πλέον η αποθεραπεία τους, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν, είναι εντυπωσιακή. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται πλέον στην ιδιαίτερα πατρίδα του την Κρήτη όπου αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ ο Στράτος βρίσκεται στο κέντρο αποθεραπείας - αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ του ομίλου Euromedicα όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Κι εκεί τον επισκέφτηκαν η Πηγιάννα Μεθενίτη κι η Πένυ Καραγκούνη μαζί με τον ταμία της ΕΟΠΕ και πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ Θανάση Ρέρρα με την Πηγιάννα να δωρίζει το Κύπελλο που κατέκτησε στην Βεγορίτιδα στον άτυχο συναθλητή της, δίνοντας παράλληλα ραντεβού για τα τουρνουά της επόμενης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ