BEACH VOLLEY

"Τα έδωσαν όλα" Βραχάλη-Παθέκα

"Τα έδωσαν όλα" Βραχάλη-Παθέκα
REPORTER

Γεμάτες εξέδρες, θέαμα και όμορφες παρουσίες... εικόνες που κυριάρχησαν στο «Sailing The Club» το απόγευμα της Κυριακής (24/7) στο Σχινιά, εκεί όπου έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2016.

Το λαμπερό opening πριν από τους δυο μεγάλους τελικούς έγινε με τις Celebrities Χριστίνα Βραχάλη και Σοφία Παθέκα -πάντα υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη του Vari Sports Club Beach Volleyball Academy by Efi Sfyri- να ανεβάζουν την αδρεναλίνη παίζοντας αντίπαλες σε ένα σετ επίδειξης που βρήκε νικήτρια την ομάδα της παρουσιάστριας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Χριστίνας Βραχάλη που είχε μαζί της την Πηγιάννα Μεθενίτη και τον Βασίλη Μανδηλάρη κέρδισαν με 21-18 την ομάδα της Σοφίας Παθέκα που είχε παρτενέρ την Άννα Σπανού και το Θωμά Καπίρη.

Οι προσπάθειες χειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ οι δυο celebrities που δεν κρύβουν τη λατρεία τους για το μπιτς βόλεϊ αμέσως μετά παρακολούθησαν τους τελικούς των Μάστερς 2016.

"Τα έδωσαν όλα" Βραχάλη-Παθέκα
REPORTER

Η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, αναφερόμενη στην εμπειρία της συμμετοχής της σχολίασε: «Η εμπειρία ήταν καταπληκτική. Το διασκεδάσαμε πολύ. Είμαι τυχερή που είχα αυτούς τους συμπαίκτες. Χαίρομαι όμως που το πήρε η Χριστίνα Βραχάλη. Όλα ήταν τέλεια. Το επίπεδο των τελικών είναι πολύ υψηλό. Η Ελλάδα με τόσες παραλίες και τόσους καλούς αθλητές έχει πολύ καλό beach volley».

"Τα έδωσαν όλα" Βραχάλη-Παθέκα
REPORTER

Από τη μεριά της η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Χριστίνα Βραχάλη που μαζί με την ομάδα της κέρδισε, ανέφερε: «Ήταν όλα άρτια και συγχαρητήρια σε όλους για το οργανωτικό κομμάτι και φυσικά στις πρωταθλήτριες ομάδες και σε όλα τα παιδιά που αγωνιστηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τώρα για τον αγώνα επίδειξης, εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την Πηγιάννα Μεθενίτη που τήρησε την υπόσχεσή της και μου χάρισε αυτή τη νίκη»!

Για την ιστορία πρωταθλήτρια ομάδα στις γυναίκες στέφθηκε το δίδυμο των Αρβανίτη/Καραγκούνη ενώ στους άνδρες οι Νιώπας/Παπαδημητρίου ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ: ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ