BEACH VOLLEY

Στην κορυφή Μανάβη και Σπηλιωτοπούλου

Στην κορυφή Μανάβη και Σπηλιωτοπούλου

Οι Μανάβη και Σπηλιωτοπούλου ήταν εκείνες που κατέκτησαν το τουρνουά των γυναικών στο Αντίρριο αφού επιβλήθηκαν με 2-0 επί των Κωνσταντίνου και Αγγελοπούλου.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και… οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου πήραν το χρυσό! Απέναντι στις Κωνσταντίνου / Αγγελοπούλου που είχαν κυριαρχήσει σε Σπέτσες και Ξυλόκαστρο, αυτή τη φορά στο Αντίρριο οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου ήταν καλύτερες και κέρδισαν τον τελικό με 2-0 σετ (21-17, 26-24).

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε τελικό για τρίτη σερί φορά σε τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley (2-1 οι νίκες για τις Κύπριες) και πλέον δίνουν ραντεβού στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης στις 29-30 Ιουλίου.

Στο πρώτο σετ του αποψινού τελικού, που έγινε παρουσία εκατοντάδων θεατών (ανάμεσά τους η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του beach volley, Βάσω Καραντάσιου), οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου πίεσαν με το σερβίς τους και έφτασαν στο 21-17. Στο δεύτερο σετ βρέθηκαν να χάνουν με 5 πόντους, αλλά δεν τα παράτησαν και αφού αντέδρασαν στα σετ πόιντ των Κωνσταντίνου / Αγγελοπούλου, έφτασαν στην τελική επικράτηση με 26-24 για το 2-0, το οποίο πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Στο δεύτερο σετ αγχωθήκαμε αλλά δεν κοιτούσαμε το σκορ. Πηγαίναμε φάση φάση και τα καταφέραμε", είπε η Μαναβή και η Σπηλιωτοπούλου πρόσθεσε: "Δεν σκεφτήκαμε πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Λέγαμε η μία στην άλλη να έχουμε υπομονή και κοιτούσαμε κάθε πόντο ξεχωριστά".

Αναφερόμενες στο τι παραπάνω είχαν απόψε σε σχέση με Σπέτσες και Ξυλόκαστρο όπου ηττήθηκαν από τις Κύπριες, απάντησαν: "Περισσότερες προπονήσεις. Είμαστε λίγο καιρό ζευγάρι και από τουρνουά σε τουρνουά πάμε καλύτερα. Το θέλαμε και πολύ περισσότερο μετά τις δύο προηγούμενες φορές".

Όσο για τον τελικό στην Κρήτη; "Κι εκεί θα πάμε πόντο πόντο και θέλουμε να είμαστε ξανά στον τελικό" ευχήθηκε η Σπηλιωτοπούλου.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ