BEACH VOLLEY

Στην Καρδία για την πρόκριση τα δίδυμα του Μπιτς βόλεϊ

Στην Καρδία για την πρόκριση τα δίδυμα του Μπιτς βόλεϊ

Με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί το Continental Cup στην Καρδία της Θεσσαλονίκης.

Το διήμερο 5-6 Σεπτεμβρίου όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Καρδία Θεσσαλονίκης και στο Avant Garde Sports Club όπου οι Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών - Γυναικών μαζί με τις εθνικές ομάδες άλλων έξι χωρών θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τον Ιούνιο του 2014 όταν και διεξήχθη ο 1ος γύρος (στον Σχοινιά) πέρασαν 15 μήνες και πλέον το Continental Cup μπαίνει στην τελική του ευθεία καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος της διοργάνωσης που αφορά την προκριματική διαδικασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Κι αυτό είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι εθνικές ομάδες Ανδρών - Γυναικών πριν τον τελικό γύρο (που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2016) όπου θα εκδοθούν τα εισιτήρια για τους Αγώνες του ερχόμενου Αυγούστου στο Ρίο.

Την πρόκριση για τον τελικό γύρο θα πάρουν η 1η και 2η χώρα στη βαθμολογία (ανά φύλλο) και οι όμιλοι έχουν ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: Ελλάδα, Ελβετία, Ουκρανία, Αγγλία

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ελλάδα, Φινλανδία, Σκωτία, Αζερμπαϊτζάν

Στους άνδρες την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Κότσιλιάνος / Ζουπάνης (πρωταθλητές Ελλάδας τα δύο τελευταία χρόνια) και οι Νιώπας / Παπαδημητρίου (Πρωταθλητές στη βαθμολογία του Πανελληνίου, αλλά και του Βαλκανικού σιρκουί)

Στις γυναίκες τα δύο δίδυμα που θα μας εκπροσωπήσουν είναι οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη, Καραγκούνη / Μεθενίτη που αποτελούν το ζευγάρι των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την τελευταία διετία.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες χώρες οι ομάδες τους αποτελούνται από τους εξής αθλητές / αθλήτριες:

ΑΝΔΡΕΣ

Αγγλία: Σιφ / Γκρέγκορι, Γουέιβερ / Σμιθ

Ελβετία: Μπίλερ / Στράσερ, Γκαμπατούλερ / Γκέρσον

Ουκρανία: Ντένιν / Ντενισένκο, Γκορντιέγιεφ / Ιεμέλιαντσικ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αζερμπαϊτζάν: Βίβιαν/ Αμπασάντε, Καρίμοβα / Αγκακισίγιεβα

Σκωτία: Κουτς / Μπιτλ, Σμάι / Μόργκαν

Φινλανδία: Χάσου / Πάρκινεν, Λεχτόνεν / Λάχτι

Το πρόγραμμα των ομίλων θα διαμορφωθεί στην τεχνική σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/9 στις 20:00.

ΠΗΓΗ: ΕΟΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ