BEACH VOLLEY

Στην 8άδα οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Στην 8άδα οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη αντιμετωπίζουν το απόγευμα (17.00) τις Γερμανίδες Λούντβιχ, Βάλκενχορστ, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Μετά από ένα θρίλερ 55 λεπτών η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη επικράτησαν με 2-1 (16-21, 23-21, 15-10) των Ισπανίδων Λιλιάνα, Μπακερίθο (νο 5 στο ταμπλό) και προκρίθηκαν στις"‘8" καλύτερες ομάδες των τελικών του Ευρωπαϊκό πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ που διεξάγονται στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας.

Η Εθνική ομάδα γυναικών έχασε το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο (όπου έγινε μάχη πόντο με πόντο) ήταν ψύχραιμη στο φινάλε κατακτώντας το στις λεπτομέρειες και στο τάι μπρέικ πανηγύρισε πιο εύκολα την νίκη, που ήταν και η 3η συνεχόμενη στο τουρνουά.

"Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε παίξει πολύ καλά σε όλα τα ματς, απλά ο όμιλος μας ήταν πολύ δύσκολος και έτσι ήρθαν οι δύο ήττες. Κόντρα στις Ισπανίδες, οι οποίες φέτος έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά, ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κι αυτό κάναμε", είπαν τα δύο κορίτσια που στις 17:00 αντιμετωπίζουν τις Γερμανίδες Λούντβιχ, Βάλκενχορστ με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

" Η γερμανική ομάδα είναι το φαβορί, δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ