BEACH VOLLEY

Στη Νορβηγία οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ

Στη Νορβηγία οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ

Στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών, ενώ σήμερα (21/6) καταφθάνουν και οι άνδρες, καθώς ρίχνονται στη μάχη του τελικού Continental Cup.

Στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών (Αρβανίτη / Καραγκούνη, Μεθενίτη / Σπανού), καθώς από την Τετάρτη (22/6) ρίχνονται στη μάχη του τελικού Continental Cup που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στον ίδιο προορισμό θα ταξιδέψουν σήμερα (21/6) και οι Εθνικές ομάδες ανδρών (Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης, Παπαδημητρίου / Νιώπας) οι οποίες θα ξεκινήσουν τις δικές τους μάχες από την Πέμπτη (23/6).

Συνολικά 16 χώρες (σε κάθε φύλλο) διεκδικούν την 1η θέση που οδηγεί απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ο 2ος και ο 3ος θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Σότσι της Ρωσίας σε δύο εβδομάδες.

Πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας στις γυναίκες θα είναι η Αυστρία, ενώ αν περάσει στους ‘8’ τότε θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Ρωσία.

Στους άνδρες πρώτος μας αντίπαλος είναι το Βέλγιο και κατόπιν στους ‘8’ θα κοντραριστούν με το νικητή του ζευγαριού Φινλανδία – Νορβηγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ