BEACH VOLLEY

Στη 17η θέση τερμάτισαν Καραγκούνη - Σπηλιωτοπούλου στη Μερσίνη

Στη 17η θέση τερμάτισαν Καραγκούνη - Σπηλιωτοπούλου στη Μερσίνη

Η Πένυ Καραγκούνη με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά τριών αστέρων της FIVB μετά από την ήττα τους από τις Βανγκ - Ξια.

Με την κατάληψη της 17ης θέσης ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο τουρνουά τριών αστέρων της FIVB στη Μερσίνη της Τουρκίας οι Πένυ Καραγκούνη και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου.

Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τις Κινέζες Βανγκ - Ξία με 2-1 (17-21, 21-17, 15-11) και τελείωσε τις υποχρεώσεις του με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες.

Στον πρωινό αγώνα τους, είχαν νικήσει με 2-0 (21-16, 21-17) σετ τις Κινέζες Βανγκ - Μπινγκ και προκρίθηκαν στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 240 βαθμούς, οι οποίοι και θα είναι πολύτιμοι ενόψει της συνέχειας τους στις διεθνείς διοργανώσεις. Το τουρνουά στη Μερσίνη ήταν το δεύτερο ως δίδυμο μετά από αυτό στη Χάγη της Ολλανδίας στις αρχές Ιανουαρίου και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Επόμενος σταθμός τους η Λουκέρνη της Ελβετίας, όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά 3 αστέρων της FIVB το διάστημα 8-13 Μαΐου.

"Δουλεύουμε σωστά με την Αλίκη και φαίνεται στο γήπεδο. Περιμέναμε τα αποτελέσματα κάποια στιγμή και ήρθαν νωρίτερα. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και αυτό είναι ευοίωνο", δήλωσε η Καραγκούνη και η Σπηλιωτοπούλου πρόσθεσε: "Είμαστε ευχαριστημένες από την εικόνα που δείξαμε. Με την Πένυ έχουμε καλή χημεία εντός και εκτός γηπέδου και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ