BEACH VOLLEY

Στα ημιτελικά του 1ου Master ανδρών Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κανέλλος, Ιωαννίδης

Στα ημιτελικά του 1ου Master ανδρών Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κανέλλος, Ιωαννίδης

Όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο Open της χρονιάς στο Avant Garde, συνέχισαν και στο 1ο Master των Σπετσών οι πρωταθλητές Ελλάδος οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου. Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Πασιαλή, Γεωργαντά στη τετράδα του κυρίως ταμπλό.

Όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο Open της χρονιάς στο Avant Garde, συνέχισαν και στο 1ο Master των Σπετσών οι πρωταθλητές Ελλάδος οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Η Εθνική μας ομάδα με δύο νίκες στο κυρίως ταμπλό προκρίθηκαν απευθείας στον σημερινό πρώτο ημιτελικό, όπου θα περιμένουν για να μάθουν τον αντίπαλο τους. Στο ξεκίνημα το εθνικό δίδυμο νίκησε με 2-0 (21-18, 21-17) τους Κογκαλίδη, Πολυχρονιάδη και στη συνέχεια ξεπέρασαν σε 37 λεπτά το εμπόδιο των Καντιώτη, Τσαλικιάν με 2-0 (21-17, 21-16) για να πάρουν το εισιτήριο για τον αυριανό ημιτελικό. Οι Καντιώτης, Τσαλικιάν θα έχουν άλλη μία ευκαιρία για να συνεχίσουν στη διοργάνωση στο ταμπλό των ηττημένων.

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία ο Ιάσονας Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη που παραμένουν χωρίς ήττα στην διοργάνωση και προκρίθηκαν απευθείας στους αυριανούς ημιτελικούς. Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας νίκησαν με 2-1 (19-21, 21-13, 15-13) τους Καπίρη, Βολουδάκη και συνέχισαν στο ταμπλό των νικητών. Εκεί συνάντησαν τους Βουλκίδη, Κουρτίδη τους οποίους και νίκησαν με 2-0 (21-14, 21-17) για να πάρουν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Στο ταμπλό των ηττημένων συνεχίζουν 6 ομάδες που θα «κοντραριστούν» αύριο για τις δύο εναπομείνασες θέσεις των ημιτελικών.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μαζί με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Νιώπα μίλησαν στο volleyball.gr για την μέχρι στιγμής πορεία τους στο πρώτο τουρνουά Μasters, για το επίπεδο των αγώνων αλλά και για την διοργάνωση στις Σπέτσες.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου που ανέφερε: «Το επίπεδο των αγώνων είναι ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι, οι ομάδες είναι καλύτερες από πέρυσι και πιο βελτιωμένες. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις που δείχνει ότι αρκετές ομάδες μπορούν να φτάσουν στους τελικούς. Στόχος σίγουρα είναι η πρώτη θέση», ενώ ο συμπαίκτης του Δημήτρης Νιώπας σχολίασε την διοργάνωση στις Σπέτσες.

«Πάρα πολύ όμορφο τουρνουά, πρώτη φορά έρχομαι στις Σπέτσες. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίες δίπλα στο ιστορικό αυτό ξενοδοχείο. Όλα είναι πολύ καλά σε όλους τους τομείς και ελπίζω να συνεχιστεί η διοργάνωση στις Σπέτσες και τα επόμενα χρόνια».

Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Πασιαλή, Γεωργαντά στη τετράδα του κυρίως ταμπλό

Εξάλλου με τρεις νίκες χωρίς να χάσουν σετ προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι Κύπριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Μαριώτα Αγγελοπούλου, όπως επίσης μία θέση για την τετράδα του κυρίως ταμπλό των γυναικών του 1ου Masters κέρδισαν και οι Χριστίνα Πασιαλή, Ελεάννα Γεωργαντά.

Στις εγκαταστάσεις του Kaiki Beach Bar ξεκίνησαν τις προσπάθειες του οι Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου νικώντας στην αρχή με 2-0 (21-8, 22-20) τις Καζάκου, Σαριδάκη, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι τους πριν «μετακομίσουν» στο κεντρικό γήπεδο επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-19) των Ματιάδη, Μολδοβανίδη. Στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημέρας στις κατάμεστες κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στην πλατεία Ποσειδωνίου επικράτησαν μετά από 40 λεπτά με 2-0 (23-21, 21-15) επί των Θεοδωρακέα, Κουμβάκη για να «κλείσουν» θέση στη τετράδα.

Η άλλη ομάδα του δεύτερου ημιτελικού που αποτελείται από τις Χριστίνα Πασιαλή, Ελεάννα Γεωργαντά στο τρίτο και τελευταίο τους παιχνίδι στο κεντρικό γήπεδο νίκησαν με 2-0 (21-12, 21-17) τις Βλασερού, Φωκιανού γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες. Μάλιστα όπως δήλωσαν και στο volleyball.gr εκπροσωπούν σε αυτό το τουρνουά τις Σπέτσες, ευχαριστώντας τους για την φιλόξενη διαμονή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που περάσαμε στην τετράδα του τουρνουά, ο στόχος μας ήταν αυτός. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, είχαμε πάει στο Open την προηγούμενη βδομάδα και δεν τα είχαμε καταφέρει, είχαμε βγει πέμπτες. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό, βλέπουμε ομάδες που είναι μαζί πολύ καιρό, νέες κοπέλες που προσπαθούν πολύ και θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο», είπε η Χριστίνα Πασιαλή και τον λόγο πήρε στη συνέχεια η συμπαίκτρια της Ελεάννα Γεωργαντά:

«Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος οι Σπέτσες, όπως και οι εγκαταστάσεις. Είχε πολλά χρόνια να γίνει Masters σε τέτοιο μέρος. Ο κόσμος το στηρίζει, οι εξέδρες είναι γεμάτες, ενώ ό,τι ζητήσαμε το είχαμε. Εμείς προσωπικά ευχαριστούμε τις Σπέτσες γιατί τις εκπροσωπούμε μαζί με την Χριστίνα, όπως επίσης και το iBeach Volleyball Club που μας στηρίζει όπως και τον προπονητή μας Κώστα Ταμπουρατζή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ