BEACH VOLLEY

Ρέρρας: "Οφειλούμε να αναπτύσσουμε το άθλημα σε όλα τα επίπεδα"

Ρέρρας: "Οφειλούμε να αναπτύσσουμε το άθλημα σε όλα τα επίπεδα"

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων beach volley, κ. Θανάσης Ρέρρας κάνοντας έναν απολογισμό για τα Finals Junior.

Η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Junios U16 έπεσε με τον καλύτερο τρόπο στις εγκαταστάσεις του Sailing The Club στο Σχινιά.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων beach volley, κ. Θανάσης Ρέρρας κάνοντας έναν απολογισμό για τα Finals Junior, ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε σήμερα η τελική φάση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Κ-16. Πραγματοποιήθηκαν αγώνες που μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον καθώς παρακολουθήσαμε αθλητές και αθλητριές από όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται με πάθος και ικανότητα.

Θέλω να σημειώσω ότι φέτος στα περιφερειακά αναπτυξιακά πρωταθλήματα beach-volley (regional) έλαβαν μέρος πάνω από 120 ομάδες από όλη την Ελλάδα, αυτό δείχνει τη δουλειά που γίνεται από τις Ενώσεις (κυρίως Κρήτη και Μακεδονία) αλλά και τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης του αθλήματος τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Οι συμμετοχές αυτές για όποιον αγαπά το άθλημα αποτελούν εφαλτήριο για περισσότερη δουλειά. Οφειλούμε να «αναπτύσσουμε» το άθλημα σε όλα τα επίπεδα».

Παράλληλα, ο κ. Ρέρρας πρόσθεσε: «Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα με ανακοινώσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του beach-volley. Αυτά είναι φαινόμενα που «μικραίνουν» το άθλημα. Η Ε.Ο.ΠΕ. θα λειτουργεί παντα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της προόδου του beach-volley ανεξάρτητα διοικήσεως. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις, ιδέες για το καλό του αθλήματος, θέλουμε να μας βοηθήσουν οι θέσεις και οι απόψεις των ανθρώπων που βιώνουν το άθλημα για να γίνουμε καλύτεροι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εισέλθουμε σε πόλεμο συμφερόντων», για να καταλήξει, λέγοντας:

«Τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης έχουμε συνεργαστεί με πολλούς ιδιώτες συλλόγους, περιφέρειες και δήμους.Ο γνώμονας και τα κριτήρια ήταν κυρίως οικονομικά ,επιλέγαμε τόπους και συνεργάτες με τους οποίους θα είχαμε το μικρότερο δυνατό κόστος.Εγκρίναμε όλες τις ανεξαρτητές διοργανώσεις που μας υπέβαλαν αίτηση και με χάρα βλέπουμε να δημιουργούνται χώροι για beach-volley . Τα χρόνια που είμαι στο τμήμα μπιτς βόλεϊ έχω ακούσει όμορφες ιδέες και απόψεις από ανθρώπους που αγαπούν το αθλημα όπως ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ,ο Παύλος Μπελιγράτης,η Έφη Σφυρή ,η Βάσω Καραντάσιου,ο Ηλίας Ζωλοσταθιάδης, ο Μάνος Ξενάκης κ.α. Εύχομαι η προεκλογική περίοδος να αποτελέσει μια αφορμή για να ακουσούμε προτάσεις, απόψεις, γνώμες, ιδέες που να μας βοήθησουν να αναπτύξουμε το άθλημα μακριά απο στείρες, άγονες και μίζερες αντιπαραθέσεις που τραυματίζουν το άθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ