BEACH VOLLEY

Πρώτοι στο βάθρο των Σπετσών οι Νιώπας, Παπαδημητρίου!

Πρώτοι στο βάθρο των Σπετσών οι Νιώπας, Παπαδημητρίου!

Με ένα μεγάλο ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο πόντο ολοκληρώθηκε το ταμπλό των ανδρών στο 1ο τουρνουά Masters στις Σπέτσες.

Εκεί οι Δημήτρης Νιώπας, και Θοδωρής Παπαδημητρίου έκαναν στο 2/2 στα τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Μετά την πρωτιά στο Open του Avant Garde επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τα προγνωστικά κατακτώντας άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.

Κι αν στη Θεσσαλονίκη νίκησαν με 2-0 τους Κοτσιλιάνο Κωστόπουλο, αυτή τη φορά το έργο τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού οι Παναγιώτης Ιωαννίδης και Ιάσονας Κανέλλος αποδείχθηκαν πολύ δυνατοί αντίπαλοι με το τελικό 2-1 (21-13, 19-21, 15-13) να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Την βράβευση στους νικητές έκανε κ. Γιώργος Θυμαράς Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σπετσών και ο κ. Δημήτρης Χιώτης μέλος Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σπετσών. Το αργυρό μετάλλιο στους Ιωαννίδη, Κανέλλο παρέδωσε η κ. Βίκυ Στόφυλα Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού Σπετσών και η κ. Κατερίνα Καλούρη εκπρόσωπος του Poseidonion Grand Hotel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ