BEACH VOLLEY

Πρωτιά για τα αδέρφια Μανδηλάρη και Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου

Πρωτιά για τα αδέρφια Μανδηλάρη και Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου

Οι Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης μαζί με τις Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου ήταν οι νικητές στο Spinos Coffee Cup σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Οι Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης μαζί με τις Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου ήταν οι νικητές στο Spinos Coffee Cup σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στο τουρνουά Open του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Στον τελικό των ανδρών οι αδερφοί Μανδηλάρη πήραν τη πρώτη θέση νικώντας με 2-0 τους Ντόντη, Γεωργακόπουλο και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του KBV, καθώς ο Βασίλης και ο Άγγελος έχουν καταγωγή από την πόλη της Μεσσηνίας.

Στις γυναίκες Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου μετά τη δεύτερη θέση στο Masters των Σπετσών, κατέκτησαν τη πρώτη θέση στο Open της Καλαμάτας νικώντας στον τελικό με 2-0 τις Θεοδωρακέα, Κουμβάκη.

Στη Καλαμάτα βρέθηκε και ο Θάνος Μιχαλόπουλος 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο beach volley όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα και δήλωσε στο volleyball.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Μάνο Ξενάκη, Γιώργο Κουλιέρη και Κώστα Κουτράκη εκπροσώπους του KBV Καλαμάτας για την τιμή που μου έκαναν και να τους συγχαρώ για το όμορφο και ανταγωνιστικό τουρνουά που διοργάνωσαν σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ στη πόλη της Μεσσηνίας.

Με την βράβευση αυτή ξύπνησαν μνήμες από υπέροχες στιγμές συμπληρώνοντας μία πορεία 10 χρόνων με πολλές συγκινήσεις από μεγάλες επιτυχίες αλλά και μεγάλες δυσκολίες όπου αντιμετώπισα, οδηγώντας με σε καλύτερο άθλητη αλλά και άνθρωπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ