BEACH VOLLEY

Όλα έτοιμα για τα "Κύθνια 2016"

Όλα έτοιμα για τα "Κύθνια 2016"

Το Σαββατοκύριακο 23-24/7 θα διοργανωθεί το 3ο τουρνουά Beach Volley ΚΥΘΝΙΑ 2016 στο νησί των Κυκλάδων.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το 3ο τουρνουά Beach Volley ΚΥΘΝΙΑ 2016 που θα λάβει χώρα το Σάββατοκυριακο 23-24 Ιουλίου στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και στην παραλία Επισκοπής.

Τα Κυθνια είναι ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Κυθνου που εκτός απο το Beach Volley περιλαμβάνει και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις (χορούς, συναυλίες, κλπ) με την συμμετοχή όχι μόνο των κατοίκων αλλά και των πολλών τουριστών του νησιού.

Το τουρνουά είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Κύθνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενω θα έχει και την υποστήριξη της μπύρας BLUE ISLAND που θα εχει τον ρόλο του Επίσημου Χορηγού.

Στο τουρνουά αναμένεται να αγωνιστεί και ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής Κώστας Μαρτάκης που αγαπάει το Beach Volley, αλλά και γνωστοί αθλητές όπως ο Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο Παντελής Μαρτίνος, ο Νίκος Κωστακόπουλος, ο Κώστας Τσιγαρίδας, αλλά και οι Ντίντα Νάστου, Δήμητρα Σιώρη, Εύη Χρήστου, μεταξύ πολλών άλλων.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Ιωάννα Φίλιππα μας δήλωσε: "Είμαστε πολυ χαρούμενοι που για 3η συνεχή χρονιά κάνουμε το τουρνουά Beach Volley μέσα στον θεσμό των ΚΥΘΝΙΩΝ. Οι αθλητές το έχουν αγκαλιάσει και όπως κάθε χρόνο έχουμε καλεσμένους και κάποιους ανθρώπους των media και το καλλιτεχνικού χώρου. Φετος επίσημος καλεσμένος μας θα ειναι ο Κώστας Μαρτάκης που αγαπάει το άθλημα και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και το νησί μας. Αλλά και αρκετοί αθλητές που είναι γνωστά ονόματα, καθως και ομάδες απο γειτονικά νησιά και φυσικά και οι αθλητές της Κύθνου. Ελπίζουμε να απολαύσουν την φιλοξενία μας και να προσφέρουν ενα υπέροχο θέαμα στον κόσμο που έχει αγαπήσει πλέον το τουρνουά. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και τους ιδιωτες χορηγούς που στηρίζουν τους αγώνες. Εύχομαι σε όλους καλη επιτυχία και στους φιλοξενούμενους μας καλή παραμονή».

Στο τουρνουά υποστηρικτές θα ειναι επίσης οι εταιρείες WILSON και KOSMOCAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ