BEACH VOLLEY

Οι ευχαριστίες του Ρέρρα στους αρωγούς του μπιτς βόλεϊ

Οι ευχαριστίες του Ρέρρα στους αρωγούς του μπιτς βόλεϊ

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων beach volley και ταμίας της ΕΟΠΕ, κ. Θανάσης Ρέρρας, έκανε τον απολογισμό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ευχαριστώντας όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια ανάμεσα τους το Sport24.gr και η 24Media.

Άκρως θετικός ήταν ο απολογισμός του Πανελληνίου σικρουί beach volley 2016, με την διοργάνωση των τελικών στο «Sailing the Club» να είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της διοίκησης της ΕΟΠΕ, για την διαφήμιση του αθλήματος, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται, δίνοντας βροντερό «παρών» και απλόχερα το χειροκρότημά του στους αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο!

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων beach volley και ταμίας της ΕΟΠΕ, κ. Θανάσης Ρέρρας, αρχικά ανέφερε: «Ολοκληρώνουμε σήμερα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και γυναικών beach volley 2016. Ουσιαστικά «κλείνει» ένας 4ετής κύκλος Πανελληνίων διοργανώσεων. Παρά τις οικονομικές αντιξοότητες και τις πρωτοφανείς δυσκολίες, πάντα σε συνθήκες κρίσης, capital control και δημοψήφισμα, η σημερινή διοίκηση κατάφερε να φέρει εις πέρας, να κρατήσει ζωντανά τα πρωταθλήματα beach volley.

Η πετοσφαίριση άμμου είναι ένα άθλημα απαιτητικό οικονομικά, παρόλα όμως τα προβλήματα με πολύ μεγάλη προσπάθεια, με συμμαχίες και συνέργειες το άθλημα επιβίωσε. Σε αυτήν την 4χρονη πορεία είχαμε συμμάχους τους χορηγούς μας, Gala, Lipton Ice tea, Bodytalk, ipro, Meditteraneo, Φιλοκτήτη, Sport24 και 24media. Συνοδοιπόρους είχαμε την Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους, Σύρου, Βόλου, Φαιστού, Ξυλοκάστρου, Σκοπέλου, Χανίων, Αλεξανδρούπολης, Αιδηψού, Αίγινας, Λαυρεωτικής και Ρόδου. Μαζί μας επίσης βρέθηκαν οι Ενώσεις Κρήτης, Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και οι τοπικές επιτροπές Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.

Επίσης πολλά σωματεία όπως ο Θησέας Πατρών, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Σκοπέλου, Πρωτοπόροι, Beach VolleyΝέας Κυδωνίας Χανίων, ΓΑΣ Μεσσαράς, ΓΣ Κερατέας, Αργώ Βόλου, ΑΣ Νεώριο Σύρου. Οι συνδιοργανωτές που επίσης συνέβαλλαν τα μέγιστα είναι η Αναπτυξιακή εταιρεία Ανέλιξη, ο πολιτιστικός σύλλογος Πιτσιδίων-Ματάλων, το Avant Garde Sports Club, το Καράβι sports Club, το Sailing the Club, το Allou Fun Club, το Anima Club, το North Area beach volley Σύρου, το Vari sports Club και η οικογένεια Ναουμίδη».

Τέλος ο κ. Ρέρρας τόνισε: «Όλοι οι προαναφερθέντες δεν θα ήταν μαζί μας, εάν δεν υπήρχε συμβολή και των 21 μελών του ΔΣ της ΕΟΠΕ. Εργαστήκαμε όλοι μαζί με ενότητα για την πραγματοποίηση των διοργανώσεων. Θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, ως υπεύθυνο των διοργανώσεων καθώς καθ’ όλη την διάρκεια της 4ετίας έκαναν δεκτές όλες τις εισηγήσεις της επιτροπής beach volley, με στόχο πάντα την ανάπτυξη και την προβολή του αθλήματος»!

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κ. Πέτρος Φιλίππου με την σειρά του υπογράμμισε: «Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την ΕΟΠΕ για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει. Μέσα από δύσκολες συνθήκες και οικονομικές και κοινωνικές η Ομοσπονδία καταφέρνει και μαζεύει τους αθλητές και τους αναδεικνύει. Είναι σημαντικό ότι φτάσαμε μέχρι τους σημερινούς τελικούς και πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτήν την προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Να τους ευχηθούμε καλή πρόοδο. Εμείς από την πλευρά της Περιφέρειας θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την ΕΟΠΕ, είτε οικονομικά, είτε με συνεργασίες με τους Δήμους, ώστε θα δημιουργήσουμε χώρους για να αθλούνται τα νέα παιδιά».

«Κλείνοντας» ο εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής σε θέματα αθλητισμού, κ. Σπύρος Πάντζας με την σειρά του σχολίασε: «Ο αθλητισμός για την περιφέρεια Αττικής είναι προτεραιότητα για εμάς. Προκρίνουμε την ευγενή άμιλλα και το beach volley είναι ένα άθλημα που φημίζεται γι’ αυτό. Στεκόμαστε αρωγοί στην ΕΟΠΕ και σκοπεύουμε στο μέλλον να έχουμε μια περαιτέρω συνεργασία που θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο το άθλημα. Ενώ παράλληλα θα μπορέσει να θέσει ξανά σε λειτουργία την Ολυμπιακή εγκατάσταση beach volley».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ