BEACH VOLLEY

Νίκη-ήττα ο απολογισμός για Αρβανίτη/Καραγκούνη

Νίκη-ήττα ο απολογισμός για Αρβανίτη/Καραγκούνη

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της πρώτης μέρας για την Εθνική γυναικών στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά majors στο Κλάνγκενφουρτ της Αυστρίας. Αποκλεισμός για Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη.

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της πρώτης μέρας για την Εθνική γυναικών στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά majors στο Κλάνγκενφουρτ της Αυστρίας.

Οι Β. Αρβανίτη/Π. Καραγκούνη γνώρισαν το απόγευμα της Τετάρτης την ήττα με 2-0 (21-17, 21-18) από τις Ελβετίδες Χέιντριχ/Ζούμχερ ενώ ο πέμπτος όμιλος στον οποίο βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ανοιχτός αφού όλες οι ομάδες έχουν από μια νίκη και μια ήττα και η αυριανή μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Βίκυ Αρβανίτη και Πένη Καραγκούνη αντιμετωπίζουν στις 11.00 το πρωί τις Αυστριακές Σουτζενχόφερ/Πλέσιουτζινγκ και θέλουν νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση!

Αποκλεισμός για "Κότσι/Ζούπα"

Το ελληνικό δίδυμο των Γ. Κοτσιλιάνου/Ν.Ζουπάνη γνώρισε την ήττα με 2-0 (21-15, 21-11) από τους Αμερικάνους Ντόχερτι/Μέιερ στο 2ο γύρο των προκριματικών και δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ