BEACH VOLLEY

Μεγάλες μάχες στα προκριματικά των ανδρών

Μεγάλες μάχες στα προκριματικά των ανδρών

Άρωμα... σάλας είχε το πρόγραμμα των προκριματικών στους άνδρες, καθώς πολλοί αθλητές βρίσκονται στις Σπέτσες όπου συμμετέχουν στο πρώτο Master της χρονιάς.

Έξι ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στο κυρίως ταμπλό που ξεκινάει σήμερα και χθες 26 ομάδες έδωσαν τη δική τους μάχη για τις έξι τελευταίες θέσεις. Οι "μάχες" ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν μετά τις 9 το βράδυ, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια σε διάρκεια οι Γεωργακόπουλος, Ντόντης χρειάστηκαν 59 λεπτά για να νικήσουν με 2-1 (19-21, 21-18, 15-7) τους Κωστακόπουλο, Στάικο, ενώ και στο δεύτερο παιχνίδι τους χρειάστηκαν να κάνουν την ανατροπή και να νικήσουν πάλι με 2-1 (19-21, 23-21, 15-12), κερδίζοντας έτσι μία θέση στο αυριανό ταμπλό.

Χωρίς να χάσουν σετ οι Καντιώτης, Τσαλικιάν νίκησαν τους Μαλαματίνα, Μανιάτη και στη συνέχεια τους Ευγενίδη, Κίμπλ για να προκριθούν με ευκολία στους αυριανούς αγώνες.

Ίδρωσαν αλλά κατάφεραν με δύο νίκες να συνεχίσουν την πορεία τους στη διοργάνωση οι Κοτζαμπάσης, Κουμιώτης. Στην αρχή νίκησαν με 2-1 (21-18, 22-24, 15-13) τους Γεωργουλά, Περρή ενώ στη συνέχεια απέκλεισαν τον Αργυρόπουλο με τον Μπαλοδήμο με 2-0 (21-17, 21-18).

Με μεγάλη ευκολία ξεκίνησαν τα προκριματικά οι Καλιανίδης, Μπανιώτης νικώντας με 2-0 (21-3, 21-8) τους Σπανό, Μπινίσκο και στο τελευταίο τους σημερινό παιχνίδι επικράτησαν πάλι με 2-0 (21-15, 21-18) των Κανά, Πάτση.

Μετά την περσινή τους πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Junior οι Κανέλλος, Ιωαννίδης προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Μάστερ της καριέρας τους. Στο πρώτο τους παιχνίδι επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-13) τα αδέρφια Αράπη, ενώ στη συνέχεια επικράτησαν πάλι με 2-0 (21-10, 21-13) των Καπάτο, Παπαδογούλα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι και την τελευταία θέση στο αυριανό κυρίως ταμπλό προκρίθηκαν οι Βουλκίδης, Κουρτίδης που αρχικά νίκησαν με 2-0 (21-19, 21-19) τους Βολιτάκη, Κόλα και στο τελευταίο τους παιχνίδι πάλι με 2-0 (21-16, 21-18) νίκησαν τους Κατσακούλα, Κωνσταντινίδη για να κερδίσουν μία θέση στους αυριανούς αγώνες.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος στη κατηγορία Junior το 2016 Ιάσονας Κανέλλος και Παναγιώτης Ιωαννίδης, μίλησαν στο volleyball.gr για την πρώτη τους παρουσία σε Μάστερ στην κατηγορία ανδρών. Τον λόγο πρώτα πήρε ο Ιάσονας Κανέλλος που σχολίασε: "Είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση, λίγο διαφορετική από τις άλλες χρονιές, ενώ το γήπεδο είναι εκπληκτικό. Το ότι είναι σε ένα νησί είναι πολύ θετικό γιατί προσελκύει και τους τουρίστες αλλά και την τοπική κοινωνία που βοηθάει να ανέβει το beach volley".

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ιωαννίδης σχολίασε το επίπεδο των αγώνων και του στόχου τους: "Πολύ καλό το επίπεδο και οι αντίπαλοι μας αλλά και από τους αγώνες που είδαμε. Ο στόχος μας ήταν να μπούμε στο κυρίως ταμπλό και από την στιγμή που τα καταφέραμε πλέον θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις".

Κλείνοντας ο Ιάσονας Κανέλος έχρισε ως φαβορί για την πρώτη θέση τους Νιώπα, Παπαδημητρίου: "Σίγουρα η Εθνική μας ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί. Βέβαια είναι ακόμα αρχή του καλοκαιριού, πολλές ομάδες δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις"

Μεγάλες μάχες στα προκριματικά των ανδρών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ