BEACH VOLLEY

LIVE Streaming: Οι τελικοί του πρωταθλήματος Beach Volley

LIVE Streaming: Οι τελικοί του πρωταθλήματος Beach Volley

Παρακολουθείστε με LIVE Streaming τους μεγάλους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley, αλλά και το το «pre-game» των τελικών που έχει προγραμματιστεί για τις 5μ.μ.!

Το Sport24.gr σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ σας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους μεγάλους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley, αλλά και το "pregame" όπου η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Χριστίνα Βραχάλη και η γυμνάστρια, Σοφία Παθέκα θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα επίδειξης!

Αμέσως μετά σειρά έχουν οι γυναίκες. Εκεί όπου η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη θα αντιμετωπίσουν τις Δήμητρα Μανάβη και Ιωάννα Παρισάκη που έκαναν την έκπληξη φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης θα δοθεί στις 17.30.

Στους άνδρες οι Κοτσιλιάνος - Ζουπάνης και Νώπας - Παπαδημητρίου θα «παλέψουν» για τον τίτλο του Πρωταθλητή στον μεγάλο τελικό των ανδρών στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley 2016!

Δυνατά ράλι και… βουτιές στην άμμο αναμένεται να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του beach volley στις 6:30μ.μ. όποτε θα ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο εθνικών μας διδύμων, για τον τελικό των ανδρών του Πανελληνίου σιρκουί beach volley 2016 στο «Sailing the Club»!

Δείτε σε LIVE Streaming όλα όσα συμβαίνουν «Sailing the Club»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ