BEACH VOLLEY

Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου και Τσοπούλου/Χρήστου στον τελικό

Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου και Τσοπούλου/Χρήστου στον τελικό

Μετά από νίκες των Κωνσταντίνου Μ./Αγγελοπούλου Μ. και των Τσοπούλου Κ. /Χρήστου Ε. στα ημιτελικά, οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον αποψινό τελικό, που αναμένεται συναρπαστικός, στις 8μ.μ. στο Ξυλόκαστρο.

Μετά από "καθαρές" νίκες των Κωνσταντίνου Μ./Αγγελοπούλου Μ. και των Τσοπούλου Κ. /Χρήστου Ε. στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλό του 1ου τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley 2016, οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον αποψινό τελικό, που αναμένεται συναρπαστικός, στις 8μ.μ. στο Ξυλόκαστρο.

Οι Κωνσταντίνου Μ./Αγγελοπούλου Μ., στον α’ ημιτελικό αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο σετ τελικά επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-16) των Θεοδωρακέα Μ. / Κουμβάκη Α., οι οποίες νωρίτερα είχαν αποκλείσει τις Φραγκουλίδου Σ. / Χατζηδημητρίου Γ. με 2-0 (21-15, 21-15). Στον β’ ημιτελικό οι Τσοπούλου Κ. /Χρήστου Ε. –αφού το πρωί απέκλεισαν τις Δηλαβέρη Α./Πασιαλή Χ. με 2-0 (22-20, 21-13)- πήραν τη νίκη με 2-0 (21-14, 21-13) επί των Μαναβή Δ./Παρισάκη Ι.

Οι Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου και Τσοπούλου/Χρήστου είχαν ξανασυναντηθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά το Σάββατο (25/6). Εκεί το ελληνοκυπριακό δίδυμο πήρε τη νίκη με 2-0 (21-15, 21-13), και έτσι τώρα θέλει να τις διπλασιάσει, ενώ η "Τσόπ" που κατέκτησε το Βαλκανικό στα Χανιά πριν από λίγες ημέρες (με συμπαίκτρια την Μερτέκη) και η Χρήστου που επέστρεψε στα Masters, για να πρωταγωνιστήσει ξανά στην άμμο, "διψούν" για… ρεβάνς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό των γυναικών στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου και η τελική κατάταξη: ΕΔΩ

Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου: «Το Μ&Μ επέστρεψε»!

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου μετά από δύο χρόνια «χωρισμού» στην άμμο –γιατί κατά τα άλλα είναι αχώριστες- επανενώθηκαν και με το… καλημέρα έδειξαν πως θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή!

Το ελληνοκυπριακό δίδυμο, κατάφερε να προκριθεί και μάλιστα αήττητο στον αποψινό 8μ.μ. τελικό του 1ου τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley 2016, που διεξάγεται στο Ξυλόκαστρο και αποκάλυψε στο επίσημο site της ΕΟΠΕ τους στόχους του για το φετινό καλοκαίρι!

Αρχικά η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μιλώντας στο volleyball.gr υπογράμμισε: «Νιώθουμε πάρα πολύ καλά γιατί μετά από δύο χρόνια καταφέραμε να κάνουμε το come back ως δίδυμο στην άμμο. Δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις, γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια για να βρούμε τον ρυθμό μας και η μία την άλλη στο γήπεδο. Παιχνίδι με το παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Το σημαντικό όμως είναι ότι ξέρουμε η μία την άλλη καθώς παίζουμε από πολύ μικρές μαζί. Δυστυχώς τα δύο χρόνια αυτά δε παίζαμε beach volley επειδή εγώ είχα ένα θέμα με τον ώμο μου και ήθελα τα καλοκαίρια να τον ξεκουράζω και να κάνω ενδυνάμωση για να παίζω στη σάλα. Όμως τώρα οι συνθήκες το επιτρέπουν και έτσι… το Μ&Μ επέστρεψε»!

Η Μαριώτα Αγγελοπούλου, από την πλευρά της ανέφερε: «Με τη Μανωλίνα έχουμε κάνει πάρα πολλές προπονήσεις μαζί από μικρές, αρχικά με τον Μανώλη Ρουμελιώτη για έναν χρόνο και στη συνέχεια με τον Κώστα Ταμπουρατζή τα επόμενα τρία. Όμως τα τελευταία δύο χρόνια η Μανωλίνα δε μπορούσε να παίξει, και έτσι εγώ συνέχισα να συμμετέχω σε τουρνουά με άλλες συμπαίκτριες. Ήταν δύσκολο για μένα να ψάχνω να βρω τα… κουμπιά τους σε λίγο χρονικό διάστημα. Κάτι που δε συμβαίνει με τη Μανωλίνα, καθώς εκτός από το γεγονός ότι είμαστε κολλητές φίλες, ξέρουμε πολύ καλά η μία την άλλη στο παιχνίδι μας και έτσι τώρα απλά προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο τα καλά».

Σχετικά με το ποιοι είναι οι στόχοι ως δίδυμο για φέτος, η Κωνσταντίνου, σημείωσε: «Κάθε φορά που παίζουμε ο στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, να βελτιωνόμαστε και να κερδίσουμε ότι μπορούμε από το κάθε τουρνουά». Ενώ η Μαριώτα πρόσθεσε: «Έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα για το καλοκαίρι και θέλουμε σε κάθε τουρνουά να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να φέρνουμε όσο καλύτερα αποτελέσματα γίνεται». Και κατέληξαν: «Θέλουμε να περάσουμε στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και εκεί να φέρουμε όσο καλύτερα αποτελέσματα γίνεται».

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου εν συνεχεία τόνισε: «Είναι πολύ ωραίες οι εγκαταστάσεις στο Ξυλόκαστρο, είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την διοργάνωση και τη φιλοξενία εδώ. Καλούμε τους λάτρεις του αθλήματος το απόγευμα να έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς»!

Τέλος η Μαριώτα Αγγελοπούλου σημείωσε: «Είναι πολύ τιμητικό να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα, που φέρουν το όνομα από κορυφαίες αθλήτριες beach volley, όπως είναι η Σφυρή με την Καραντάσιου. Και είναι πολύ καλό που οι παράγοντες εδώ, έδωσαν το όνομά τους στο γήπεδο, καθώς είναι σημαντικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες τόσο σημαντικών αθλητών. Αυτό όμως που ευχόμαστε εμείς είναι να επιστρέψει το beach volley ξανά στο προσκήνιο γνωρίζοντας τέτοια αναγνώριση, όπως συνέβαινε τότε».

Βολουδάκης/Καπίρης και Νιώπας/Παπαδημητρίου διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους

Ώρα τελικού απόψε στις 9μ.μ. στο Ξυλόκαστρο με τους Βολουδάκη/Καπίρη και Νιώπα/Παπαδημητρίου να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για την κατάκτηση του 1ου Masters της χρονιάς.

Πλούσιο θέαμα αναμένεται να χαρίσουν απόψε στις 9μ.μ. στον τελικό του 1ου τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley 2016, που διεξάγεται στο Ξυλόκαστρο οι Νιώπας Δ./Παπαδημητρίου Θ. και Βολουδάκης Χ./Καπίρης Θ.

Πρώτοι, «έκλεισαν» θέση για τον μεγάλο τελικό του πρώτου σταθμού του Πανελληνίου σιρκουί, Βολουδάκης Χ./Καπίρης Θ.., που στον ημιτελικό επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-10) των Αλεξίου Ι./Μανδηλάρη Β., οι οποίοι σήμερα το πρωί απέκλεισαν τους Κλειδόπουλο Δ./Μαμάη Ι. με 2-1 (17-21, 21-17, 15-10).

Στον δεύτερο ημιτελικό οι Νιώπας Δ./Παπαδημητρίου Θ. -οι οποίοι νωρίτερα κέρδισαν 2-0 α.α., τους Βανδώρο Α./Εφραιμίδη Ν., καθώς δεν κατέβηκαν λόγω τραυματισμού του Ανδρόνικου Βανδώρου- επικράτησαν των Βλαχάκη Σ./Τσολάκο Θ. με 2-0 (21-10, 21-14) και προκρίθηκαν σε έναν ακόμη τελικό σε τουρνουά Masters!

Οι Βολουδάκης Χ./Καπίρης Θ. πέρασαν στον αποψινό τελικό έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες στο κυρίως ταμπλό, ενώ οι Νιώπας Δ./Παπαδημητρίου Θ. πέτυχαν για μία ακόμη φορά το… ακατόρθωτο, καθώς όχι μόνο προκρίθηκαν από το ταμπλό των ηττημένων, καθώς δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν στον πρώτο τους αγώνα, αλλά συμμετείχαν στο τουρνουά χωρίς ούτε μία ημέρα ξεκούραση μετά το Continental Cup στο Σταβάνγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ