BEACH VOLLEY

Ξανα "χρυσοί" οι Παπαδημητρίου και Νιώπας

Ξανα "χρυσοί" οι Παπαδημητρίου και Νιώπας

Οι Παπαδημητρίου και Νιώπας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πλαίσιο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ αφού νίκησαν τους Καπίρη και Βολουδάκη με 2-0 σετ στο Αντίρριο.

Δεν… κατεβαίνουν από το βάθρο με τίποτα! Οι Παπαδημητρίου / Νιώπας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο 3ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που φιλοξενήθηκε στην παραλία Αντιρρίου και έφτασαν τις δύο επιτυχίες (ήταν «χρυσοί» και στις Σπέτσες), συν μια 2η θέση (στο Ξυλόκαστρο).

Στον τελικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία Αντιρρίου, το δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη επικράτησε των Καπίρη / Βολουδάκη με 2-0 σετ (21-17, 22-20), με τους ηττημένους να έχουν από την πλευρά τους την καλύτερη εφετινή τους θέση μετά την 5η στις Σπέτσες και την 9η στο Ξυλόκαστρο.

Στο πρώτο σετ οι Παπαδημητρίου / Νιώπας είχαν σταθερό προβάδισμα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν. Στο δεύτερο ωστόσο, ήταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο, αλλά στο κρίσιμο σημείο περιόρισαν τα λάθη, ανέτρεψαν το σκορ και πανηγύρισαν μαζί με τους πολλούς θεατές που γέμισαν την παραλία.

Μετά από δύο χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Δημήτρης Νιώπας δικαιούνται να ονειρεύονται την πρωτιά και στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που θα διεξαχθούν στις 29-30 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

"Το θετικό για εμάς είναι πως έχουμε σταθερή πορεία μέχρι σήμερα, έχοντας παίξει σε τρεις τελικούς. Είναι ανταγωνιστικά τουρνουά και φάνηκε πως όλες οι ομάδες μπορούν να τους κερδίσουν όλους", δήλωσαν οι νικητές στο Antirrion Masters.

Για το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο δεύτερο σετ και ήταν ορατή η πιθανότητα να οδηγήσουν οι Βολουδάκης / Καπίρης το ματς σε τάι μπρέικ, σχολίασαν: "Όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ προσπαθούμε να το γυρίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν έγινε τίποτα. Απόψε όμως τα καταφέραμε. Ήμασταν και λίγο τυχεροί. Μας πίεσαν στην αρχή αλλά κρατήσαμε το μυαλό μας, βρήκαμε ρυθμό και τα καταφέραμε".

Και τώρα… Άγιος Νικόλαος για τους 'χρυσούς" του Αντιρρίου που τόνισαν πως: "πάμε βήμα βήμα για να τα καταφέρουμε και στους τελικούς".

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ