BEACH VOLLEY

Ξανά μαζί Αρβανίτη και Καραγκούνη

Ξανά μαζί Αρβανίτη και Καραγκούνη

Η Βίκυ Αρβανίτη θα είναι και πάλι ζευγάρι με την Πέννυ Καραγκούνη και θα αποτελέσουν το εθνικό δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ γυναικών.

Το 2015 σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά, ωστόσο η νέα χρονιά που έρχεται είναι γεμάτη από προκλήσεις, με κορυφαία όλων αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στον τελικό του Continental Cup (που δίνει το εισιτήριο για τους Αγώνες στο Ρίο) και σιγά, σιγά μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τη νέα τους σύνθεση με την οποία θα πορευτούν για την επόμενη σεζόν.

Στους άνδρες οι εθνικές ομάδες αποτελούνται από τους Γιώργο Κοτσιλιάνο / Νίκο Ζουπάνη (πρωταθλητές Ελλάδας 2015) και τους Θοδωρή Παπαδημητρίου / Δημήτρη Νιώπα (πρωταθλήτρια ομάδα, βάσει της συνολικής βαθμολογίας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2015).

Στις γυναίκες το πρώτο ζευγάρι των εθνικών ομάδων της άμμου αποτελείται από τις Βίκυ Αρβανίτη / Πέννυ Καραγκούνη, οι οποίες ‘επανασυνδέονται’ μετά από 1.5 χρόνο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το δεύτερο ζευγάρι. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Βίκυ Αρβανίτη είχε ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με την Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Παράλληλα, σύντομα θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις που θα αφορούν τις υπόλοιπες ομάδες που θα ενταχθούν στον εθνικό σχεδιασμό, ενώ θα γίνουν γνωστά και τα ζευγάρια που θα αποτελέσουν τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ