BEACH VOLLEY

Καββαδάς: "Μέρα με την μέρα όλο και καλύτερα"

Καββαδάς: "Μέρα με την μέρα όλο και καλύτερα"

Στο πλαίσιο της επιστροφής του στα γήπεδα ο Στράτος Καββαδάς αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλλε για να ξεπεράσει το ατύχημα που είχε.

Το είπε και το έκανε ο Στράτος Καββαδάς, που κάποιους μήνες μετά το ατύχημα που είχε μαζί με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, είχε δηλώσει - στη διάρκεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη (29/8)- πως το 2016 θα επιστρέψει στην άμμο!

Όπερ και εγένετο! Ο νεαρός αθλητής, ο οποίος το 2014 είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όλη την χρονιά που μας πέρασε, έχοντας τους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του, δούλεψε πολύ, κάνοντας προπονήσεις στη σάλα, και έτσι κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί ξανά σε τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο σιρκουί!

Μάλιστα στο 2ο τουρνουά που ξεκίνησε την 1 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του «Avant Garde Sports Club Beach Activities» στο Χωριό της Ειρήνης, ο Στράτος Καββαδάς με συμπαίκτη τον Γιώργο Ακριτίδη σημείωσαν μία νίκη με 2-0 (21-18, 21-14) επί των Βουλκίδη Θ./Κουρτίδη Στ., και μια ήττα με 2-0 (21-12, 21-7) από τους Ανδριά Ν./Καντιώτη Γ. και βρέθηκαν μια… ανάσα από το κυρίως ταμπλό του 2ου τουρνουά Masters της χρονιάς.

Μιλώντας στο volleyball.gr για την επιστροφή του στο αγαπημένο του άθλημα, ο νεαρός αθλητής ανέφερε: «Αυτό περίμενα όλη την χρονιά, γυμναζόμουν και έκανα προπονήσεις στη σάλα για να έρθω να παίξω beach volley. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου, όμως ελπίζω προς το τέλος του καλοκαιριού να φτάσω να παίζω σε καλύτερο επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέρα με την μέρα παίζω όλο και καλύτερα». Και εξήγησε: «Τα πήγαμε αρκετά καλά σε αυτό το τουρνουά. Κερδίσαμε μια ομάδα καλή ομάδα, που είχαμε χάσει κάποιες εβδομάδες πριν, ξανά εδώ στην Καρδία, τους Βουλκίδη Θ./Κουρτίδη Στ. και στη συνέχεια ηττηθήκαμε από τους Ανδριά Ν./Καντιώτη Γ., στους οποίους θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια».

Αναφερόμενος στα επόμενα πλάνα του τόνισε: «Θα παίξω σε κάποια ανεξάρτητα τουρνουά, ενώ έχω δηλώσει συμμετοχή και στο 3ο τουρνουά Masters, που θα γίνει στα Μάταλα. Τον χειμώνα θα παίξω και φέτος στη σάλα, ανήκω στον Εύοσμο, όμως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ».

Παράλληλα ο Στράτος Καββαδάς, ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» και στην κοπέλα του, Γεωργία Χατζηδημητρίου, που μαζί με την Σουζάνα Φραγκουλίδου προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό των γυναικών. Ενώ αναφερόμενος στο 2ο σταθμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, σημείωσε: «Συγχαρητήρια για μία ακόμη όμορφη διοργάνωση από την ΕΟΠΕ στην Καρδία. Ερχόμαστε εδώ στο Avant Garde Sports Club πολλά χρόνια και παίζουμε. Εδώ προπονούμαστε και ξέρουμε πως όποια διοργάνωση και αν πραγματοποιηθεί θα έχει επιτυχία».

" Ευλογία, για όποιον παίζει με τον Στράτο"

Για τον Στράτο Καββαδά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ και ο συμπαίκτης του, Γιώργος Ακριτίδης, που υπογράμμισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι με τον Στράτο. Είναι πολύ σημαντικό που μετά την περιπέτεια της υγείας του πέρσι, βρίσκεται ήδη μέσα στο γήπεδο και στέκεται με αξιώσεις σε τουρνουά Masters. Θεωρώ ότι χρόνο με τον χρόνο θα γίνεται ακόμη καλύτερος. Είναι ευλογία για όποιον παίζει μαζί του, γιατί πέρα από ότι είναι καλός αθλητής, είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Από εκεί και πέρα όλα θα πάνε καλά, το παιδί έχει όλο το μέλλον μπροστά του και θα παίξει ακόμη καλύτερα. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε ένα ματς πριν το κυρίως ταμπλό, την Παρασκευή το πρωί κερδίσαμε τους Βουλκίδη/Κουρτίδη και το απόγευμα ηττηθήκαμε από τους Ανδριά/Καντιώτη. Τώρα συνεχίζουμε με κάποιες συμμετοχές σε ανεξάρτητα τουρνουά». Και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ και στο «Avant Garde Sports Club» για τη διοργάνωση. Όλα είναι ιδανικά και μακάρι να γίνουν ακόμη περισσότερα τουρνουά Masters τα επόμενα χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ