BEACH VOLLEY

Ενθαρρυντικά μηνύματα για Καββαδά και Αλεξιάδη

Ενθαρρυντικά μηνύματα για Καββαδά και Αλεξιάδη
2013 FIVB

Η κατάσταση της υγείας των Στράτου Καββαδά και Αλέξανδρου Αλεξιάδη παραμένει σταθερή με το χρόνο να δείχνει να λειτουργεί υπέρ τους.

Ενθαρρυντικά είναι και σήμερα (24/6) τα νέα για την πορεία της υγείας των Στράτου Καββαδά και Αλέξανδρου Αλεξιάδη, των δύο διεθνών αθλητών του μπιτς βόλεϊ που τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Σήμερα οι δύο νέοι συμπλήρωσαν 24 ώρες χωρίς μηχανική υποστήριξη στην αναπνοή, γεγονός που έκανε τους γιατρούς ακόμη πιο αισιόδοξους.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι και οι δύο παραμένουν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, αν και για κάθε ώρα που περνάει ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους. Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί που τούς παρακολουθούν θα λάβουν αποφάσεις για τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθούν για να αποκατασταθούν τα τραύματά τους.

Στο πλευρό των δύο παιδιών βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς τους, ενώ στο νοσοκομείο καταφτάνουν καθημερινά φίλοι και συναθλητές τους προκειμένου να πληροφορηθούν την κατάσταση και να στηρίξουν τις οικογένειές τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ