BEACH VOLLEY

Δύο νίκες στο ταμπλό των Νέων ανδρών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού U22

Δύο νίκες στο ταμπλό των Νέων ανδρών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού U22

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα για τις ελληνικές ομάδες αγοριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ22 στη Θεσσαλονίκη. Δύο νίκες στο ταμπλό των Νέων ανδρών.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα για τις ελληνικές ομάδες αγοριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ22 στη Θεσσαλονίκη.

To πρόγραμμα ξεκίνησε με την άνετη νίκη των Βασίλη και Άγγελου Μανδηλάρη επί των Αρμενίων Μπαλαμπεκιάν / Χακομπιάν με 2-0 (21-12, 21-14), σε έναν αγώνα όπου τα δύο αδέλφια από την Χαλκίδα επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους.

Ακολούθησε το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της ημέρας, στο οποίοι οι Ραφαήλ Μπανιώτης και Γιώργος Τερζόγλου (φωτό) επικράτησαν των Πολωνών Λισικόβσκι / Πασκόβσκι με 2-1 (21-16, 13-21, 15-13). Ηταν μια ιστορική νίκη, καθώς οι δύο Θρακιώτες έδιναν τον πρώτο διεθνή αγώνα της καριέρας τους και βασίστηκαν στο πάθος και την εξαιρετική τους απόδοση στο μπλοκ.

Στο τρίτο παιχνίδι ο Βασίλης Ζήσης και ο Ιάσων Κανέλλος από την Πρέβεζα ηττήθηκαν με 2-0 (21-16, 21-19) από τους Αυστριακούς Τέλσνικγκ / Τρούμερ, μία από τις δυνατότερες ομάδες του τουρνουά.

Εύκολο έργο είχαν και τα υπόλοιπα φαβορί, όπως οι κάτοχοι του τίτλου Βελίτσκο / Σίβολαπ (Ρωσία), που νίκησαν 2-0 τους Μολδαβούς Ποπάντιουκ / Μαχάροφ, οι Λετονοί Σαμοίλοφς / Σμιτς (τρίτοι στο φετινό Παγκόσμιο Κ 19), που επικράτησαν επίσης με 2-0 των Αγγλων Πουλ / Τζόουνς και οι Νορβηγοί Μολ / Σέρουμ, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Κ21 φέτος στη Λουκέρνη (2-0 τους Πολωνούς Λεβίτσκι / Καζέβιακ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ