BEACH VOLLEY

Αυλαία στο "18th Novasports Beach Volley Tournament"

Αυλαία στο "18th Novasports Beach Volley Tournament"

Το "18th Novasports Beach Volley Tournament" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με 108 αθλητές να δίνουν το παρών στην παραλία του Σχοινιά.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "18th Novasports Beach Volley Tournament". Το διήμερο 15-16 Ιουλίου, στην παραλία του Σχοινιά, έδωσαν το παρών 108 αθλητές οι οποίοι με κεντρικό σύνθημα το "We Love Beach Volley" πρωταγωνίστησαν σε συναρπαστικές "μάχες" πάνω στην άμμο.

Στην κατηγορία SILVER, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Γιάννης Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Θεοχάρης, ενώ τη 2η θέση πήραν οι Θοδωρής Παπαδάκης και Λευτέρης Κοντόσης.

Στις γυναίκες, την 1η θέση κατέκτησαν οι Λυτώ Δοκοπούλου και Χριστίνα Φαράντζου ενώ στη 2η θέση βρέθηκαν οι Κατερίνα Βούλγαρη και Χριστίνα Αντζούλη.

Στην κατηγορία GOLDEN, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Ατάμ Τσαλικιάν και Γιώργος Καντιώτης ενώ τη 2η θέση κατέλαβαν οι Βασίλης Κατσακούλας και Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

Στην ίδια κατηγορία στις γυναίκες, την 1η θέση πήραν οι Ειρήνη Κοκκινάκη και Σοφία Πάικου ενώ τη 2η θέση κατέκτησαν οι Φάλια Θεοδωράκη και Πένυ Κουράκου.

Οι νικητές στις κατηγορίες

Silver Ανδρών: 1η θέση: Γιάννης Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Θεοχάρης, 2η θέση: Θοδωρής Παπαδάκης και Λευτέρης Κοντόσης – Την απονομή έκανε ο Γιάννης Φάκας, πρώην διεθνής άσος του βόλεϊ

Silver Γυναικών: 1η θέση Λυτώ Δοκοπούλου και Χριστίνα Φαράντζου, 2η θέση: Κατερίνα Βούλγαρη και Χριστίνα Αντζούλη – Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Βάγιας, Corporate Commercial Executive Director

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ