BEACH VOLLEY

Αγώνες γιορτή για το μπιτς βόλεϊ

Agios Nikolaos Final

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Agios Nikolaos Final Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography @GEORGIAPANAGOPOULOU

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ με την άρτια διεξαγωγή των τελικών στον Άγιο Νικόλαο.

Το εντυπωσιακό φινάλε της του τελικού τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley την Κυριακή το βράδυ υπό το φως των προβολέων και των πυροτεχνημάτων στον κοσμοπολίτικο Άγιο Νικόλαο ήταν το καλύτερο τέλος αλλά και η μεγάλη παρακαταθήκη για την συνεχιζόμενη προσπάθεια για την αναβάθμιση των Masters και του beach volley.

Αθλητές, συνδιοργανωτές, τοπικοί φορείς, το κοινό έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία, αφήνοντας τους στο τέλος μία γλυκή γεύση.

Ακόμη και την τελευταία ημέρα σημειώθηκαν πολλές εκπλήξεις, καθώς νέες ομάδες από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα του αθλήματος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους τοπικούς του Αγίου Νικολάου να αποδέχονται την δημόσια πρόταση του προέδρου της ΕΟΠΕ για την συνέχιση της συνεργασίας, σε ένα ευρή φάσμα που αφορά το beach volley.

Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου που από πολύ νωρίς είχε κατακλύσει κάθε γωνιά της φιλόξενης εγκατάστασης στην καρδιά του Αγίου Νικολάου. Τέσσερις μεγάλοι πυλώνες της κρατικής τηλεόρασης κατέγραψαν τα δρώμενα, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τρίτη 4-6 το απόγευμα.

Στη τελική φάση νικητές ήταν οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου στους άνδρες και οι Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου στις γυναίκες.

Τις απονομές στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες έκαναν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Γιώργο Καραμπέτσο, ενώ έγιναν και βραβεύσεις στους αθλητές.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός δήλωσε: "Ελπίζω ότι τελείωσε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός αλλά ταυτόχρονα ξεκινάει για τον Άγιο Νικόλαο κάτι καινούργιο. Με τον πρόεδρο κ. Καραμπέτσο, ο Δήμος βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να υπάρχει μία διοργάνωση beach volley κάθε χρόνο εδώ στη πόλη μας. Δεν είναι μόνο στη παραλία «Άμμος», έχουμε πολλές παραλίες που μπορούμε να στήσουμε σωστές εκδηλώσεις για να τις ευχαριστηθεί ο κόσμος. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία μόνιμη εγκατάσταση αλλά κυρίως να μεταδώσουμε το άθλημα. Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν ότι πολλά παιδάκια είδαν τους αγώνες και είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα ασχοληθούν με το beach volley".

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε: "Ξεκινήσαμε τον Γενάρη το νέο ΔΣ στην Ομοσπονδία και αποφασίσαμε να κάνουμε ξανά το άθλημα του beach volley τον βασιλιά του καλοκαιριού όπως ήταν παλιά. Είχαμε το υλικό που είναι οι αθλητλες, έχουμε και τους διαιτητές που είναι αναπόσπαστο κομμάτι για το άθλημα. Προς ευχάριστη έκπληξη, είχαμε πολλούς υποψήφιους Δήμους να αναλάβουν φέτος τις διοργανώσεις. Πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε από τις Σπέτσες, να συνεχίσουμε στο Ξυλόκαστρο και στο Αντίρριο και τελευταίο είπαμε να στέψουμε ξανά τον βασιλιά εδώ στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι ευτυχής που ήρθαμε εδώ και η επιλογή μας ήταν όντως σωστή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες αυτό το τριήμερο. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι".

Photo credits: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ