ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5 χρόνια Kitesurf, 5 χρόνια Φεστιβάλ!

5 χρόνια Kitesurf, 5 χρόνια Φεστιβάλ!

Δείτε ένα βίντεο με το καλύτερα στιγμιότυπα από όσα έχουμε δει ποτέ στα 5 χρόνια kitesurf festival!

Το 5ο Kitesurf Festival by ΤΙΤΑΝ και με μεγάλους χορηγούς το FRULITE ONTHEGO και την SLINGSHOTGreece , γιόρτασε φέτος τα 5 του χρόνια σε μια 2ήμερη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις 17 & 18 Σεπτεμβρίουστο Δρέπανο Αχαΐας, με την συνδιοργάνωση του Cape Drepano, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδοςκαι την διοργανωτική ομάδα του WBSF.

Ο καιρός το διήμερο θύμιζε κάτι παραπάνω από καλοκαίρι, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει στα ύψη μετο θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές. Η παραλία είχε διαμορφωθεί ειδικά από νωρίς το πρωί, προκειμένου να φιλοξενήσει αθλητές και επισκέπτες. Δεκάδες οισυμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχει αποτυπωθεί τι συνέβη το 2ήμερο στο Δρέπανο και μάλλον σε αυτό το βίντεο υπάρχει το καλύτερο θέαμα που έχουμε δει ποτέ στα 5 χρόνια kitesurf festival!

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και φίλους και ιδιαίτερα τους χορηγούς γιατην εμπιστοσύνη που δείχνουν στις διοργανώσεις του WBSF, κατι πουαποδεικνύει την θέλησή τους να στηρίξουν πραγματικά το άθλημα, τους αγώνες και τους ίδιους τους αθλητές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ