ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5 λόγοι να πετάξεις στη Σαντορίνη ΤΩΡΑ

5 λόγοι να πετάξεις στη Σαντορίνη ΤΩΡΑ

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα, πιο ιδιαίτερα και όμορφα νησιά τόσο της Ελλάδας, όσο και ολόκληρου του κόσμου.

Όσοι πάνε, την ερωτεύονται! Έχει έναν μαγικό τρόπο να σε σαγηνεύει!

Ο λόγος για την Σαντορίνη! Το νησί των Κυκλάδων που πριν από χιλιάδες χρόνια, μια τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη προκάλεσε τη βύθιση του κέντρου της Στρογγύλης, αφήνοντας μια καλντέρα με πανύψηλους βράχους κατά μήκος της ανατολικής πλευράς - το σημερινό σήμα κατατεθέν σχήμα της Σαντορίνης.

Οι λόγοι για να την επισκεφτείς, αμέτρητοι! Να όμως 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να πετάξεις τώρα για Σαντορίνη!

5. Το ενεργό ηφαίστειο

Το ενεργό ηφαίστειο της Σαντορίνης είναι ένα από τα 5 ηφαιστειακά κέντρα του νότιου ηφαιστειακού τόξου. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα των τεράστιων ηφαιστειακών βράχων που είναι γεμάτοι από κατάλευκα σπίτια και εκκλησίες.

5 λόγοι να πετάξεις στη Σαντορίνη ΤΩΡΑ

4. Η μαγευτική Οία

Η βόλτα στην Οία είναι μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λέξεις, αλλά όλοι τη βιώνουν το ίδιο δυνατά! Κάθε χρόνο κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες, από κάθε γωνιά του κόσμου, που απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα πλακόστρωτα σοκάκια.

5 λόγοι να πετάξεις στη Σαντορίνη ΤΩΡΑ

3. Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική

Παραδοσιακά λευκά χωριά χτισμένα στην κορυφή του γκρεμού που ενισχύουν την μοναδική ομορφιά του νησιού και θυμίζουν φωτογραφία από καρτ-ποστάλ.

5 λόγοι να πετάξεις στη Σαντορίνη ΤΩΡΑ

2. Το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα

Ο ήλιος χάνεται στο Αιγαίο και ο ουρανός γεμίζει χρώματα που σε μαγεύουν! Αυτό είναι το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης που το παίρνεις για πάντα μαζί σου!

5 λόγοι να πετάξεις στη Σαντορίνη ΤΩΡΑ

1. Οι καλύτεροι freerunners θα είναι στο νησί για 7η συνεχόμενη χρονιά

Τι πιο θεαματικό από εντυπωσιακά tricks και περίπλοκες φιγούρες, με φόντο την ηφαιστειακή καλντέρα και ένα από τα διασημότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου; Ο λόγος για το διαγωνισμό που άλλαξε τα δεδομένα του freerunning!

Το Red Bull Art of Motion, επιστρέφει και φέτος στη Σαντορίνη για 7 συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, στις 16.00!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ