ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

2ο Greece On Board Festival & Eurotour

2ο Greece On Board Festival & Eurotour

To 2ο Greece On Board Festival by FRULITE ON THE GO, επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά στην παραλία του Σχινιά το Σάββατο 2 & την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο Moraitis Beach.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"To 2ο Greece On Board Festival by FRULITE ON THE GO, επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά στην παραλία του Σχινιά το Σάββατο 2 & την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο Moraitis Beach (Ποσειδώνος 210, Σχινιάς – Μαραθώνας).

Το Greece On Board Festival είναι μια διοργάνωση του WBSF (Water Board Sports Festival) που τελείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα και είναι ένα διήμερο γεμάτο συναρπαστικούς αγώνες SUP.

Αυτή τη χρονιά, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό «EUROTOUR», ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και δημιουργεί τις συνθήκες για έναν αγώνα, όπου οι Έλληνες αθλητές θα υποδεχθούν στην έδρα τους, κορυφαίους αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Το Greece On Board όμως δεν αφορά μόνο τους αθλητές του Stand Up Paddling καθώς είναι μια 2ήμερη γιορτή για όλους. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει αυτό το συναρπαστικό άθλημα από κοντά και να δοκιμάσει δωρεάν SUP εξοπλισμό από την BIC® Sport και την BIC® – μεγάλο χορηγό των αγώνων, με την βοήθεια εξειδικευμένων εκπαιδευτών.

Το Σάββατο το πρωί, για τους αθλητές αλλά και όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την αγωνιστική πλευρά του SUP, ο κορυφαίος αθλητής της BIC® Sport, Eric Terrien, θα δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σε ένα εκπαιδευτικό 2ωρο σεμινάριο.

Την ίδια ημέρα, όσοι βρίσκονται στην παραλία του Σχινιά, θα παρακολουθήσουν τους πιο fun αγώνες SUP, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, όπου οι αθλητές θα αναμετρηθούν πάνω σε υπερμεγέθη XL σανίδες SUP σε ομάδες των 5 ατόμων.

Στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει η ομάδα του Lineup Surfshop, οι οποίοι θα αναλάβουν να παρουσιάσουντο skimboarding, ένα άθλημα που μοιάζει με το surf και πραγματοποιείται σχεδόν πάνω στην παραλία. Φυσικά όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, αφού θα υπάρχουν εκπαιδευτές που θα αναλάβουν να σας δείξουν τα πρώτα βήματα.

Την Κυριακή στις 3 Ιουλίου και λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο κόλπος του Σχινιά θα γεμίσει με paddlers όλων των επιπέδων και ηλικιών και όλοι θα αντιμετωπίσουν την δική τους πρόκληση είτε στον αγώνα απόστασης 18χλμ, είτε στον αγώνα των 9χλμ. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των κορυφαίων paddler, σε συνθήκες διεθνών αγώνων.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας των μικρών paddlers, που θα μας δείξουν ποιο είναι το μέλλον του αθλήματος. Στο Juniors Beach Race, μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά, ηλικίας από 12 έως 18, σε μια διαδρομή μικρής απόστασης, λίγα μόλις μέτρα από την παραλία. Ο εξοπλισμός μπορεί να διατεθεί από την διοργάνωση.

Tο Frulite On The Go θα βρίσκεται μέσα στη δράση του διήμερου, προσφέροντας στους αθλητές ενέργεια με φυσικό τρόπο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τα όριά τους με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους.

Frulite On The Go – το φρουτοποτό που σε στηρίζει στη δράση για να κάνεις το επόμενο βήμα. Join The Action!

2ο Greece On Board Festival & Eurotour

Λίγα λόγια για το FRULITE ONTHEGO

Το FRULITE On The Go είναι φρουτοποτό που σε γεμίζει ενέργεια με φυσικό τρόπο μέσα στη διάρκεια της ημέρας, χάρη στο 3ple energy pack από Guarana, Ginseng και Φυσική Καφεΐνη. Και δεν είναι μόνο αυτό…

Το Frulite On Τhe Go έχει και βιταμίνες Β6, Β12 και C, για μία πραγματική έκρηξη ενέργειας! Όσο κι αν πέσεις, με το Frulite On The Go μειώνεις την κούραση και είσαι και πάλι power!

Με full δυναμική εμφάνιση και 2 απολαυστικές γεύσεις Πορτοκάλι-Μήλο-Βερίκοκο & Πορτοκάλι Νεκταρίνι, υπόσχεται ενέργεια στο maximum με φυσικό τρόπο!

Λίγα λόγια για τη BIC®

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η BIC® τιμά την παράδοσή της στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές προς το καταναλωτικό κοινό σε όλη την υφήλιο. Χάρη σε αυτή τη σταθερή αφοσίωση, η BIC® έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στον κόσμο. Τα προϊόντα BIC® πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της BIC® Violex περιλαμβάνει γραφικά είδη, αναπτήρες, ξυριστικά, αφρούς ξυρίσματος, καλσόν, κάλτσες και είδη θαλάσσιων σπορ. Στην Αθήνα, στην περιοχή της Άνοιξης εδρεύει το Παγκόσμιο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης των ξυριστικών BIC®, καθώς και 5 μονάδες παραγωγής, οι οποίες παράγουν κλασικά ξυριστικά και το 100% της νέας γενιάς ξυριστικών.

Πάνω από το 90% της παραγωγής εξάγεται, με διανομή σε 153 χώρες ανά τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.bicworld.com

Λίγα λόγια για το WBSF

Το WBSF είναι μια ιδέα που γεννήθηκε με έμπνευσητον αέρα, το κύμα αλλά και τον ίδιο τον αθλητή πάνω σε ένα σανίδι!

Πρόκειται για μια σειρά από αθλητικά event υψηλώνπροδιαγραφών, για τα αθλήματα του Windsurf, το Stand Up Paddle (SUP), το Kitesurf και το Surf, τα οποία είναι ευρέως διαδεδομένα στην Ελλάδα και το κάθε ένα, με τη δυναμική του, εξελίσσεται συνεχώς.

Τα event έχουν ως στόχο έχουν να υποστηρίξουν τις κοινότητες των αθλητών και να αναδείξουν τις ελληνικές θάλασσες ως ένα παγκόσμιο προορισμό για το ναυταθλητικό τουρισμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ