ΣΤΗΛΕΣ

"Ζλάταν, μείνε και πάρε τη γυναίκα μου"

"Ζλάταν, μείνε και πάρε τη γυναίκα μου"

Ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ένα... προσωπικό μήνυμα για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και το έστειλε μέσω πανό, το οποίο εντόπισε ο Σουηδός και ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του.

Την ώρα που οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν τον γύρο του θριάμβου, επιδεικνύοντας το τρόπαιο του Europa League στους φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν στη "Φρεντς Αρένα" της Στοκχόλμης, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε μείνει πιο πίσω και κοιτούσε τις κερκίδες. Κάποια στιγμή, άρχισε να κάνει νοήματα σε κάποιους συμπαίκτες του και να τους δείχνει κάτι στην εξέδρα.

Πλησιάζοντας το σημείο αυτό, έδωσε εντολή στους φωτογράφους να κάνουν χώρο για να φανεί τι ακριβώς προσπαθούσε να δείξει. Όταν έκαναν πέρα, όλα έγιναν κατανοητά!

Ένας φίλαθλος της Γιουνάιτεντ είχε ετοιμάσει ένα πανό με προσωπικό μήνυμα για τον Σουηδό επιθετικό. "Ζλάταν μείνε στη Γιουνάιτεντ και θα σου δώσω τη γυναίκα μου για να την... κουτουπώσεις"

Ο πρώτος σκόρερ των "κόκκινων διαβόλων" τη φετινή σεζόν δεν έχασε την ευκαιρία και κάλεσε τους συμπαίκτες του να τον βγάλουν φωτογραφία μπροστά από αυτό το πανό, χωρίς να χάσει το χαμόγελό του όλο αυτό το διάστημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ