ΣΤΗΛΕΣ

Ζητάει νέο συμβόλαιο -μέσω Twitter- ο Σορεντίνο!

Ζητάει νέο συμβόλαιο -μέσω Twitter- ο Σορεντίνο!

Ο Στέφανο Σορεντίνο χρησιμοποίησε το Twitter για να ζητήσει από τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι να του ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παλέρμο, που λήγει στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Το συμβόλαιο του Στέφανο Σορεντίνο με την Παλέρμο έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και μπορεί μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τον μάνατζερ του παίκτη να έχουν "παγώσει" ωστόσο ο πρόεδρος των Σικελών έχει δηλώσει πως δεν θα προκύψουν λογικά προβλήματα όσον αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επειδή όμως ο ίδιος ο Σορεντίνο δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμένει κάτοικος "Ρέντσο Μπαρμπέρα" και πέρα από το 2016 θέλησε να στείλει μήνυμα στον ιδιοκτήτη των "ροζανέρι" μέσω Twitter. Για την ακρίβεια έκανε retweet σε ένα μήνυμα οπαδού της ομάδας, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του.

"Μα θέλουμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο στον Στέφανο Σορεντίνο ή θα μας φύγει και αυτός;". Σημειώνεται πως αυτός είναι η τρίτη σεζόν για τον πρώην πορτιέρε ης ΑΕΚ στην Παλέρμο, με τη φανέλα της οποίας μετράει μέχρι στιγμής 92 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ