ΣΤΗΛΕΣ

Υπάλληλος της Άρσεναλ παραιτήθηκε εξαιτίας του Βενγκέρ!

Υπάλληλος της Άρσεναλ παραιτήθηκε εξαιτίας του Βενγκέρ!

Μία άστοχη δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ για να δικαιολογήσει την μη πραγματοποίηση μεταγραφών εξόργισε τους οπαδούς της Άρσεναλ. Ένας μάλιστα υπάλληλος των Λονδρέζων υπέβαλε την παραίτησή του μέσω επικής επιστολής που δημοσίευσε!

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε κρίση από το ξεκίνημα της φετινής Premier League και αυτή τη στιγμή ο λονδρέζικος σύλλογος θυμίζει καζάνι που βράζει και που είναι έτοιμο να... εκραγεί.

Τα άσχημα αποτελέσματα στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (εντός έδρας ήττα 3-4 από την Λίβερπουλ και "λευκή" εκτός έδρας ισοπαλία με την Λέστερ) έχουν κάνει εξαιρετικά δυσμενή τη θέση του Αρσέν Βενγκέρ εξαιτίας της αδράνειας που παρουσιάζει για μία ακόμα μεταγραφική περίοδο ο σύλλογος, ενώ ο Αλσατός "κατόρθωσε" να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά...

Ερωτηθείς για τις μεταγραφική άπνοια που φυσάει πάνω από το "Emirates" ο Βενγκέρ απάντησε μεταξύ άλλων πως "έχουμε 600 υπαλλήλους να πληρώσουμε στο κλαμπ", με τη δήλωση αυτή να προκαλεί έκρηξη των οπαδών στα social media και έναν εξ'αυτών, υπάλληλο του συλλόγου, να βρίσκει έναν απίστευτο τρόπο για να "καρφώσει" τον έμπειρο τεχνικό.

Υπάλληλος της Άρσεναλ παραιτήθηκε εξαιτίας του Βενγκέρ!

Θεωρώντας εαυτόν θιγόμενο, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει σε 2 εβδομάδες από τώρα να εργάζεται για την Άρσεναλ ώστε να διευκολύνει τον Βενγκέρ να βρει τα χρήματα που του λείπουν για μία μεταγραφή (!) και μάλιστα δημοσίευσε την γραπτή επιστολή παραίτησής του μέσω ενός λογαριασμού στο Twitter.

22.08.2016

Αγαπητέ Jason Savage

Σας παρακαλώ κάντε αποδεκτή αυτή την επιστολή παραίτησης.

Είμαι ένας παθιασμένος οπαδός του συλλόγου και με μεγάλη λύπη μου σας ενημερώνω ότι έχω παραιτηθεί από τη θέση μου ως εργαζόμενος της ποδοσφαιρικής Άρσεναλ. Σας παρακαλώ αποδεχτείτε την παραίτησή μου που θα έχει ισχύ σε δύο εβδομάδες από τώρα. Η τελευταία μου ημέρα θα είναι στις 9.09.2016.

Απόλαυσα τα 2 χρόνια που εργάστηκα στο κατάστημα της Άρσεναλ. Ως οπαδός, ήταν ένα όνειρο να εργάζομαι για το σύλλογο που αγαπώ.

Η απόφασή μου να φύγω είναι εξαιτίας των σχολίων του Αρσέν Βενγκέρ για το προσωπικό μετά την πρόσφατη ισοπαλία με την Λέστερ. Το να ρίχνεις τις ευθύνες που δεν αγοράζεις έναν παίκτη στο γεγονός πως έχεις να πληρώσεις 600 ανθρώπους που δουλεύουν για την Άρσεναλ είναι ντροπή.

Κερδίζω 7,20 λίρες την ώρα και δουλεύω 37,5 ώρες την εβδομάδα. Κερδίζω 270 λίρες την εβδομάδα. Οπότε αν υπολογίσουμε 52 εβδομάδες αυτό είναι 14.040 λίρες το χρόνο. Ο Τίο Γουόλκοτ κερδίζει δεκαπλάσια χρήματα την εβδομάδα.

Ευτυχώς, με τον σύλλογο να μην χρειάζεται να πληρώσει το μισθό μου, θα απελευθερωθούν χρήματα για τον κύριο Βενγκέρ για να αγοράσει περισσότερους παίκτες.

Δεν επιθυμώ άλλο να είμαι βάρος σε αυτό το σύλλογο.

Σήμερα οι υπάλληλοι του συλλόγου μειώνονται σε 599, και θα υπάρχει ένα έξτρα άτομο που θα περιμένει στην ουρά για επίδομα ανεργίας.

Καλή τύχη και ελπίζω να μου δώσετε καλές συστατικές επιστολές στη νέα δουλειά μου.

Ευχαριστώ για όλα.

* Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιστολή έχει προκαλέσει "θόρυβο" στα social media και βρέθηκαν κάποιοι που αμφισβήτησαν την γνησιότητα του λογαριασμού, θεωρώντας πως η παραίτησή αυτή δεν έχει υποβληθεί ποτέ. Με το μυστήριο να παραμένει, το σίγουρο είναι πως ο Αρσέν Βενγκέρ μόνο ευχάριστες στιγμές δεν περνάει το τελευταίο διάστημα στην Άρσεναλ, με το κύμα διαμαρτυρίας εναντίον του από μερίδα οπαδών ολοένα να μεγαλώνει...

Τι να σκέφτεται άραγε για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ