ΣΤΗΛΕΣ

"Χτύπημα του σκορπιού" από τον Χιγκίτα σε πισίνα!

"Χτύπημα του σκορπιού" από τον Χιγκίτα σε πισίνα!

Είκοσι χρόνια ακριβώς από το περίφημο "χτύπημα του σκορπιού" κόντρα στην Αγγλία, ο Ρενέ Χιγκίτα έκανε αναπαράσταση εκείνης της θεαματικής του απόκρουσης, αυτή τη φορά σε πισίνα (videos).

Συμπληρώθηκαν δύο δεκαετίες από εκείνο το φιλικό της Αγγλίας με την Κολομβία στο "Γουέμπλεϊ": τότε που ο Ρενέ Χιγκίτα τρέλανε όλο τον πλανήτη με την απίστευτη ενέργειά του κάνει μία απόκρουση με τα πόδια γέρνωντας το σώμα του προς τα εμπρός, μία κίνηση που βαφτίστηκε ως το "χτύπημα του σκορπιού"!

Εκείνη η φάση είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ο 49χρονος Κολομβιανός, προπονητής τερματοφυλάκων της Al-Nassr FC στη Σαουδική Αραβία αυτή την περίοδο, δεν έχασε την ευκαιρία να την υπενθυμίσει στις νεότερες γενιές κάνοντας αναπαράσταση της φάσης με τη βοήθεια μίας πισίνας!

Φυσικά ανέβασε το video στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ενώ σχολίασε το αυθεντικό χτύπημα του σκορπιού που είχε λάβει χώρα στο "Γουέμπλεϊ" λέγοντας: "Πολλοί λένε πως το χτύπημα του σκορπιού ήταν δείγμα ιδιοφυίας, άλλοι έκαναν λόγο για ανευθυνότητα.Για μένα ήταν έργο Θεού και τα πάντα ήταν τέλεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ