ΣΤΗΛΕΣ

Χτύπημα κουνγκ-φου από τερματοφύλακα

Χτύπημα κουνγκ-φου από τερματοφύλακα

Τερματοφύλακας σε αγώνα της 1ης κατηγορίας του Περού παραλίγο να αποκεφαλίσει τον αντίπαλο επιθετικό με τρομερή κλωτσιά. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.

Μόλις στο 5ο λεπτό πήγε να... τιναχτεί στον αέρα το παιχνίδι της Πασίφικο με την Ουνιόν Κομέρσιο.

Αιτία το βάναυσο φάουλ του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Χουάν Φλόρες, επί του επιθετικού των γηπεδούχων, Αντρές Μεντόσα.

Ο Φλόρες έκανε έξοδο-γιουρούσι και με σηκωμένο το πόδι, χτύπησε τον αντίπαλό του στο κεφάλι με μεγάλη δύναμη, ξαπλώνοντάς τον στο χορτάρι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είδε καλά τη φάση και έβγαλε απλά την κίτρινη κάρτα στον Φλόρες, καταλογίζοντας παράλληλα πέναλτι υπέρ της Πασίφικο.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, αφού ο Φλόρες, που άδικα παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο, απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι, κρατώντας το 0-0. Βέβαια, το 1-0 έγινε τελικά για την Πασίφικο στο 41ο λεπτό με σκόρερ τον Κάρλος Πέρες, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν μόλις ένα λεπτό αργότερα με τον Χεράρδο Φόντερ Πούτεν.

Ποια ήταν όμως η τραγική ειρωνεία;

Στο δεύτερο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια μίας σύρραξης μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, ο τερματοφύλακας-"Καράτε Κιντ" αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποβλήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ