ΣΤΗΛΕΣ

"Χοντρό" επεισόδιο Τσιτσιπά - Μεντβέντεφ

"Χοντρό" επεισόδιο Τσιτσιπά - Μεντβέντεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε "χοντρό" επεισόδιο με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά το τέλος του αγώνα για το Miami Open, με τον Ρώσο τενίστα να υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωταθλητής τον έβρισε στα ρωσικά! (VIDEO)

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ντανίλ Μεντβέντεφ στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Miami Open. Ο Ρώσος τενίστας επικράτησε 2-1 σετ (6-2, 4-6, 2-6) του Έλληνα πρωταθλητή, όμως μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο παικτών.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χειραψίας, ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως είπε κάτι που ενόχλησε τον Μεντβέντεφ, ο οποίος, αφού κάθισε στον πάγκο, του απηύθυνε το λόγο σε έντονο ύφος: "Καλύτερα να βγάλεις τον σκασμό".

"Στέφανε, θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Υπάρχουν κανόνες. Πηγαίνεις επειγόντως στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά κάνεις let (σ.σ. όταν η μπάλα χτυπά στο πάνω μέρος του φιλέ και καταλήγει πόντος) , δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με! Κοίταξέ με! Δεν με κοιτάς", είπε ο Ρώσος τενίστας, κινούμενος απειλητικά προς την πλευρά του Τσιτσιπά, με τον διαιτητή να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Ο Τσιτσιπάς δεν έδωσε σημασία, με τον Μεντβέντεφ να λέει στον διαιτητή: "Αυτός το άρχισε. Είπε τη λέξη 'μ@@@@@@ς' στα ρωσικά, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Του απάντησα γιατί δεν ξέρει να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν έλεγε τίποτα δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και μετά δεν με κοιτάει".

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ