ΣΤΗΛΕΣ

"Χαριτωμένος και σέξι ο Νεϊμάρ"

"Χαριτωμένος και σέξι ο Νεϊμάρ"

Η Φάνι Νεγκουέσα "σνόμπαρε" τον πρώην της Μάριο Μπαλοτέλι δηλώνοντας πως ο πιο σέξι ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή είναι ο Νεϊμάρ. Ποια η γνώμη της για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τι απαντάει στο αν θα έκανε στριπτίζ για τη Μίλαν.

"Ο πιο σέξι παίκτης αυτή τη στιγμή είναι ο Νεϊμάρ! Εγώ τον βρίσκω χαριτωμένο και σέξι. Πολύ! Το ξέρω ότι περιμένατε μία άλλη απάντηση όμως δεν έρχεται. Δεν είναι ο...", δήλωσε το πανέμορφο μοντέλο και άλλοτε έτερον ήμισυ του Μάριο Μπαλοτέλι σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική ιστοσελίδα "Sport Mediaset".

Στην ίδια συνέντευξη η Βελγίδα δήλωσε ότι εκτιμάει πολύ ως παίκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ότι πριν χωρίσει με την Ιρίνα Σάικ ήταν η Ρωσία η ομορφότερη Wag, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως η Βραζιλία θα κατακτήσει το Copa America και η Γιουβέντους θα πάρει του χρόνου το πέμπτο σερί σκουντέτο.

"Χαριτωμένος και σέξι ο Νεϊμάρ"

Επιπλέον, η Νεγκουέσα εξέφρασε την άποψη πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο ( "ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα αποδυτήρια και τις αδυναμίες των παικτών") ενώ παραδέχτηκε πως θα υποστηρίζει για πάντα τη Μίλαν παρότι δεν παίζει τώρα στους "ροσονέρι" ο Μπαλοτέλι.

Όσο για το αν θα έκανε στριπτίζ σε περίπτωση που η Μίλαν κατακτούσε έναν σημαντικό τίτλο, απάντησε αφοπλιστικά: "Όχι, δεν θα το έκανα. Μία ομάδα την υποστηρίζεις με την καρδιά και όχι δείχνοντας τα στήθη σου..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ