ΣΤΗΛΕΣ

Χάος σε αγώνα Κυπέλλου με "ξεχασιάρη" διαιτητή!

Χάος σε αγώνα Κυπέλλου με "ξεχασιάρη" διαιτητή!

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα για το Κύπελλο Βελγίου, με τον διαιτητή να δίνει εντολή στις ομάδες για να εκτελέσουν πέναλτι έχοντας ξεχάσει ότι πρέπει να παιχτεί πρώτα... παράταση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι άρχοντες των αγώνων είναι οι πρώτοι που πρέπει να έχουν κάνει... κτήμα τους τους κανόνες των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών, όμως σε έναν αγώνα για το Κύπελλο Βελγίου (4ος γυρος) χρειάστηκε η παρέμβαση παραγόντων για να πάρει τη σωστή απόφαση ένας διαιτητής!

Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση της Deinze με την Wetteren, όπου μετά το 1-1 με το οποίο έληξε στην κανονική της διάρκεια, ο διαιτητής Jurgen Brinckman έδωσε εντολή στις ομάδες να ξεκινήσουν τη διαδικασία των πέναλτι.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να εξηγήσουν στον διαιτητή πως έπρεπε να παιχτεί πρώτα το ημίωρο της παράτασης πριν φτάσουν στη "ρωσική ρουλέτα" χωρίς όμως επιτυχία και έτσι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να υπακούσουν και να αρχίσουν να εκτελούν πέναλτι.

Χάος σε αγώνα Κυπέλλου με "ξεχασιάρη" διαιτητή!

Και ενώ όμως οι δύο ομάδες είχαν φτάσει στην 3η κατά σειρά εκτέλεση, παράγοντες της Deinze μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας τον βιβλίο με τους κανονισμούς στο χέρι και μπόρεσαν να πείσουν τον διαιτητή να ανακαλέσει την απόφασή του!

Όπερ και εγένετο. Ο "ξεχασιάρης" διαιτητής έδωσε εντολή για παράταση ακυρώνοντας τα πέναλτι, και σε αυτήν οι δύο ομάδες ήρθαν και πάλι ισόπαλες (2-2), με το ματς να κρίνεται εν τέλει στα πέναλτι και την Deinze να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης επικρατώντας με σκορ 4-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ