ΣΤΗΛΕΣ

Ώρα... απόλυσης για Βίλας-Μπόας!

Ώρα... απόλυσης για Βίλας-Μπόας!

Η φήμη του προπονητοφάγου που συνοδεύει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς οδήγησε στη δημιουργία ιστοσελίδας, η οποία μετράει τις ημέρες και τα... λεπτά που θα αντέξει ο Βίλας-Μπόας στον πάγκο μέχρι να "φαγωθεί". Δείτε την!

"Δεν έχει απολυθεί ακόμα ο Αντρέ Βίλας-Μπόας"; είναι η ερώτηση που μπορεί να δει κανείς με τεράστια γράμματα όταν μπαίνει στην ιστοσελίδα " Hasvillasboasbeensackedyet ", με την απάντηση να δίνεται από κάτω:

"Όχι. Ο Αντρέα Βίλας-Μπόας είναι μάνατζερ στην Τσέλσι για...", με τους αναγνώστες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν κάθε στιγμή τον αριθμό των ημερών, ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων, που ο 33χρονος Πορτογάλος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στον πάγκο των Λονδρέζων.

Φυσικά, οι δημιουργοί της ιστοσελίδας προχώρησαν σε αυτή την κίνηση έχοντας στο μυαλό τους ότι από το 2003 και μετά οι "μπλε"συνεργάστηκαν με επτά συνολικά προπονητές: Κλαούντιο Ρανιέρι, Ζοζέ Μουρίνιο, Άβραμ Γκραντ, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, Γκους Χίντινκ, Κάρλο Αντσελότι και εσχάτως Αντρέ-Βίλας Μπόας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι και ο ίδιος ο Πορτογάλος έχει επίγνωση των υψηλών απαιτήσεων που υπάρχουν από αυτόν, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις του:

"Αυτό που περιμένεις από αυτό το σύλλογο είναι να έχεις άμεση επιτυχία. Περιμένω να είμαι επιτυχημένος, να κερδίζω αμέσως, κάθε εβδομάδα.

Θα μου προκαλούσε έκπληξη αν παραμείνω χωρίς να νικώ. Είνα κάτι που περιμένουν από μένα. Πρέπει να πετύχω", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του στην πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός των Λονδρέζων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ